Libnet.ro
UNICEF

19:00

Fosta jurnalista Elena Lasconi, interviu la Sinteza Zilei, dupa ce a iesit primar: Nu vreau, cand ies la pensie, sa-mi luxez picioarele in gropile de aici

Antena3 Antena3,
Fosta jurnalista Elena Lasconi, interviu la Sinteza Zilei, dupa ce a iesit primar: Nu vreau, cand ies la pensie, sa-mi luxez picioarele in gropile de aici

Elena Lasconi a oferit una din surprizele acestor alegeri locale, castigand primaria orasului Campulung Muscel cu peste 50% din voturi. Fosta jurnalista spune ca a acceptat sa candideze din partea USR-PLUS pentru functia de primar nu pentru a viza un post de parlamentar in viitor, ci pentru a face gospodareala in Campulung. continuă pe Antena3

Elena Lasconi a castigat Primaria Campulung

Elena Lasconi a castigat alegerile pentru Primaria municipiului Cimpulung Muscel, potrivit numaratorii partiale. Fosta jurnalistaPRO TV, care a renuntat la cariera in televiziune pentru a intra .

Din televiziune in politica: Elena Lasconi (USR-PLUS) a castigat Primaria Campulung Muscel. Primele declaratii

Candidata USR-PLUS, Elena Lasconi, fost om de televiziune, a castigat detasat Primaria Campulung Muscel. Ea s-a impus in fata candidatului PSD Liviu Taroiu, primarul in functie, si a liberalului Nicolae Zaharia.

Elena Lasconi (USR-PLUS) a castigat Primaria Campulung Muscel

Rezultatele partiale, confirmate inclusiv de PSD Arges, o arata pe candidata USR-PLUS, Elena Lasconi, castigatoare la Primaria Campulung.

Elena Lasconi (USR PLUS) anunta ca a castigat Primaria Campulung Muscel (numaratoare paralela)

Candidatul USR PLUS la functia de primar al municipiului Campulung Muscel, realizatoarea TV Elena Lasconi, anunta ca a castigat detasat alegerile, conform numaratorii paralele, potrivit Agerpres.

Surse. Surprizele USR PLUS: Fritz castiga la Timisoara, Viziteu la Bacau si Elena Lasconi la Campulung. inca doua orase mari sunt disputate intens

Candidatul USR PLUS Dominic Fritz a castigat Primaria Timisoara. Surse politice au declarat pentru Adevarul ca Lucian Viziteu e favorit pentru Bacau, in timp ce Elena Lasconi si-a adjudecat Primaria Campulung Muscel. Stelian Ion e umar la umar cu Vergil Chitac PNL) la Constanta, in timp ce Allen Coliban si George Scripcaru isi disputa Primaria Brasov.

Alegeri locale 2020. Elena Lasconi, atacata de Oprescu pentru postul de primar in Muscel

In toata aceasta perioada, de campanie electorala, s-au spus multe si s-au facut acuzatii dure. Dar de la limita bunului simt la xenofobie este un pas mare. Din pacate cazul pe care-l relatam este unul dus la extrem si plin de xenofobism. Alegeri locale 2020: Xenofobismul la cote extreme in judetul Arges, intr-una din localitatile .

Ce legatura este, de fapt, intre Nicusor Dan si Elena Udrea. S-a aflat dupa alegeri

Dezvaluirea facuta dupa alegerile locale din 2020. intre Nicusor Dan, cel care a castigat la alegerile locale si Elena Udrea exista o legatura nestiuta. Ce legatura este intre Nicusor Dan si Elena Udrea in urma primelor rezultate, Elena Udrea a dezvaluit ce legatura exista intre ea si castigatorul alegerilor pentru Primaria Capitalei, Nicusor Dan. Gabriela .

ştiri din Politica

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2127 seconds )