Libnet.ro
UNICEF

22:15

Reactia Comisiei Europene pentru Teodorovici: Libera circulatie a lucratorilor este un drept fundamental n UE

Hotnews Hotnews,
 Reactia Comisiei Europene pentru Teodorovici: Libera circulatie a lucratorilor este un drept fundamental n UE

Libera circulatie a lucratorilor din statele membre ale Uniunii Europene pe teritoriul UE este un drept fundamental al blocului comunitar, subliniaza, miercuri, Comisia Europeana, printr-un purtator de cuvant, ca reactie la declaratiile ministrului roman de Finante, Eugen Teodorovici, de marti, privind restrictionarea pietei muncii. continuă pe Hotnews

Eugen Teodorovici i-a infuriat pe liderii UE: Libera circulatie a lucratorilor este un drept fundamental

Comisia Europeana a reactionat dur miercuri la propunerea ministrului Finantelor, Eurgen Teodorovici, de a limita libertatea de miscare a celor care vor sa munceasca in alta tara membra a Uniunii, subliniid ca libera circulatie a lucratorilor este un.

Reactia Bruxelles-ului la propunerea controversata a lui Teodorovici: Cea mai jenanta veste din Europa / Libera circulatie a lucratorilor este un drept fundamental in UE (FOTO)

Declaratia ministrului Finantelor Eugen Teodorovici, care propune ingradirea dreptului la munca al romanilor in Uniunea Europeana, provoaca reactii dure in Europa. Prima stire din buletinul informativ al.

Negociatorul-sef al UE pentru Brexit, candidatul din umbra la sefia Comisiei Europene

Oficial, conservatorii europeni au deja un candidat pentru viitoarea sefie a Comisiei Europene. Dar nu este exclus ca lucrurile sa se schimbe. Potrivit Politico. eu, negociatorul-sef al Uniunii Europene pentru Brexit - francezul Michel Barnier - ar putea castiga aceasta cursa, chiar daca nu s-a lansat in ea.

Mana Comisiei Europene - intinsa pentru Italia

Comisarul european pentru afaceri economice si financiare, Pierre Moscovici, a dat astazi asigurari ca mana Comisiei Europene ramane intinsa pentru Italia, dupa ce guvernul de la Roma s-a arata dispus sa-si modifice bugetul pentru 2019, pentru a evita un conflict cu Bruxellesul, informeaza AFP.

Candidat la sefia Comisiei Europene: Bulgaria va intra in Schengen de la 1 ianuarie

Manfred Weber, candidatul Partidului Popular European pentru presedintia Comisiei Europene, a declarat ca Bulgaria va intra in Schengen la 1 ianuarie 2019, informeaza presa bulgara. Declaratia a fost facuta.

Candidat la sefia Comisiei Europene: Bulgaria va intra in Schengen de la 1 ianuarie. Romania mai asteapta

Manfred Weber, candidatul Partidului Popular European pentru presedintia Comisiei Europene, a declarat ca Bulgaria va intra in Schengen la 1 ianuarie 2019, informeaza presa bulgara. Declaratia a fost facuta.

Ministrul Finantelor, repetent privind dreptul european la libera circulatie

Eugen Teodorovici, ministrul Finantelor Publice a afirmat, ieri, cu prilejul unei dezbateri care a avut loc la Palatul Parlamentului ca este necesara limitarea dreptului de munca in Uniunea Europeana, prin introducerea unui permis de munca pentru o perioada de 5 ani. Ministrul de finante a spus: Eu am ridicat problema asta si la nivelul colegilor mei din cadrul Uniunii Europene.

Orban ii cere premierului sa faca demersurile necesare pentru includerea in bugetul Comisiei Europene a fondurilor pentru pesta porcina

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a adresat, luni, o scrisoare deschisa premierului Viorica Dancila in care ii solicita sa faca de urgenta toate demersurile necesare pentru ca in noua propunere de buget a Comisiei sa fie incluse fonduri suficiente pentru sprijinirea fermierilor afectati de pesta porcina africana.

Be Eu: Strategii europene pentru combaterea saraciei

Dupa socul numit Brexit, la nivelul Uniunii Europene a inceput cumva sa se inteleaga faptul ca in centrul tuturor discutiilor trebuie sa fie cetateanul. in acest sens, in ultima perioada au fost.

ştiri din Economie

ştiri de la Hotnews

actualitate, 22:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2207 seconds )