Libnet.ro
UNICEF

16:00

Candidatul USR-PLUS de la Constanta a sarbatorit, degeaba, ca Geoana. A pierdut alegerile, a doua zi

Antena3 Antena3,
Candidatul USR-PLUS de la Constanta a sarbatorit, degeaba, ca Geoana. A pierdut alegerile, a doua zi

Situatie penibila pentru candidatul USR-PLUS la primaria Constanta, Stelian Ion. El si intreaga lui echipa de campanie au sarbatorit cu sampanie victoria in alegeri, la aflarea exit-poll-urilor. Asta desi sondajul il plasa la egalitate cu candidatul PNL, Vergil Chitac. Dupa cateva ore, rezultatele venite de la Biroul Electoral Judetean aratau o victorie la limita, 4. 000 de voturi, a candidatului liberal. continuă pe Antena3

Prima reactie a lui Traian Basescu dupa ce a vazut ca a pierdut alegerile locale. Mesaj de ultima ora

Traian Basescu a pierdut functia de primar al Bucurestiului, la alegerile locale 2020, potrivit rezultatelor partiale anuntate de exit-poll ora 21. Playtech. ro va prezinta primele declaratii ale candidatului, de la sediul de campanie PMP. Prima reactie a lui Traian Basescu dupa ce a vazut ca a pierdut alegerile locale 2020 Rezultatele partiale alegeri locale 2020.

NEAMT: Un primar aflat in functie de 30 de ani a pierdut alegerile de duminica

Cel mai longeviv primar din judetul Neamt, Doinel Grumezescu, aflat in functie de 30 ani, a pierdut alegerile la scrutinul de duminica, anunta Agerpres.

Candidatul USR-PLUS Cornel Zainea a pierdut Primaria Chiajna la doar 54 de voturi Ludovic Orban, despre cel care a castigat: Mircea Minea actioneaza ca un satrap, folosind retelele de infractori

Cornel Zainea, candidatul USR-PLUS la Primaria Chiajna, a anuntat ca a pierdut alegerile la o diferenta de doar 54 de voturi. Totusi, el a dat asigurari ca nu pleaca nicaieri, iar peste patru ani el si echipa.

Nicolae Robu demisioneaza de la conducerea filialei PNL Timis, dupa ce a pierdut alegerile in fata lui Dominic Fritz

Nicolae Robusi-a recunoscutinfrangerea in cursa pentru un nou mandat la Primaria Timisoara. Fotoliul acestuia va fi ocupat de acum inainte de tanarul Dominic Fritz, candidatul USR-PLUS. in acest.

Marian Oprisan, prima reactie dupa ce a pierdut alegerile in Vrancea: Am sufletul impacat

Marian Oprisan, baronul PSD invins in alegerile locale organizate duminica, a avut o prima reactie dupa ce a pierdut presedintia CJ Vrancea. Marian Oprisan a postat luni un mesaj pe Facebook in care sustine.

Reactia lui Nicolae Robu dupa ce a aflat ca a pierdut alegerile pentru Primaria Timisoara

Nicolae Robu PNL) si-a recunoscut infrangerea in alegerile pentru primaria Timisoarei in fata lui Dominic Fritz USR PLUS). Acesta a pus ca a fost optimist pana in ultimul moment.

ştiri de la Antena3

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2003 seconds )