Libnet.ro
UNICEF

06:00

El este omul nominalizat pentru postul de ambasador al Statelor Unite la Bucuresti! (FOTO)

B1 B1,
El este omul nominalizat pentru postul de ambasador al Statelor Unite la Bucuresti! (FOTO)

Presedintele American Donald Trump l-a nominalizat pe Adrian Zuckerman - un avocat care la 10 ani a emigrat din Romania in SUA si care este vorbitor fluent de limba romana - pentru postul de ambasador al Statelor. continuă pe B1

Adrian Zuckerman, care a emigrat la 10 ani din Romnia n SUA, nominalizat pentru postul de ambasador al Statelor Unite la Bucuresti

Presedintele American Donald Trump l-a nominalizat pe Adrian Zuckerman - un avocat care la 10 ani a emigrat din Romania in SUA si care este vorbitor fluent de limba romana - pentru postul de ambasador al Statelor Unite la Bucuresti, transmiteNews. ro.

Adrian Zuckerman, care a emigrat la 10 ani din Romania in SUA, nominalizat pentru postul de ambasador al Statelor Unite la Bucuresti

Presedintele American Donald Trump l-a nominalizat pe Adrian Zuckerman - un avocat care la 10 ani a emigrat din Romania in SUA si care este vorbitor fluent de limba romana - pentru postul de ambasador al Statelor Unite la Bucuresti.

Adrian Zuckerman, nominalizat de Donald Trump pentru postul de ambasador in Romania

Presedintele american Donald Trump l-a nominalizat miercuri pe Adrian Zuckerman, care a emigrat din Romania in SUA la varsta de zece ani, pentru postul de ambasador al Statelor Unite la Bucuresti, se arata.

Hans Klemm: Nu-l cunosc pe Adrian Zuckerman / Depinde de Senatul Statelor Unite cnd mi se termina mandatul

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii, Hans Klemm, a afirmat, miercuri, la Alba Iulia, ca nu-l cunoaste pe Adrian Zuckerman, cel despre care presedintele Donald Trump si-a anuntat intentia de a-l nominaliza ca ambasador in Romania, relateaza Agerpres.

Candidatura medicului de familie din Arad pentru postul de brancardier a fost respinsa: Motivul este HALUCINANT

Candidatura medicului de familie din Arad pentru postul de brancardier a fost respinsa. Adrian Darabantiu sustine ca se astepta ca dosarul sau sa fie respins din ratiuni de supracalificare. Candidatura sa nu a .

Candidatura medicului de familie din Arad pentru postul de brancardier a fost respinsa: Motivul este HALUCINANT (VIDEO)

Candidatura medicului de familie din Arad pentru postul de brancardier a fost respinsa. Adrian Darabantiu sustine ca se astepta ca dosarul sau sa fie respins din ratiuni de supracalificare. Candidatura sa nu a .

Ultima zi pentru postul de procuror-sef al DNA

Ministrul Justitiei, Tudorel Toader, a declarat, astazi dimineata, ca, in opinia sa, nu au existat pana acum candidaturi pentru conducerea DNA pentru ca unii dintre procurori considera ca numirea se va face ca in precedent, in baza unor intelegeri politice, uneori, si, de asemenea, ei cunosc foarte bine realitatea de la DNA, unde este nevoie de multa munca pentru a pune Directia in parametrii constitutionali, pentru a o face sa functioneze normal si sa le redea increderea romanilor in acesta institutie. Toader s-a declarat din nou convins ca astazi vor fi depuse candidaturi pentru postul de procuroru-sef al DNA, relateaza News. ro.

ştiri de la B1

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1963 seconds )