Libnet.ro
UNICEF

14:15

Canicula severa in Australia. Sydney a inregistrat cea mai calda noapte a sa din noiembrie

Adevărul Adevărul,
Canicula severa in Australia. Sydney a inregistrat cea mai calda noapte a sa din noiembrie

Sydney, cel mai mare oras din Australia, care se confrunta cu o perioada de canicula, in care temperatura atinge ziua pana la 40C, a inregistrat noaptea de sambata spre duminica drept cea mai calda noapte a sa din noiembrie, cu o temperatura de 30C, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Cum faci acasa cea mai buna banana bread. Desertul delicios, perfect pentru weekend

Un desert delicios, perfect pentru weekend sau pentru a fi servit la micul-dejun alaturi de o ceasca de cafea sau de ceai, reteta de mai jos este si foarte usor de preparat. Iata cum faci acasa cea mai buna banana bread sau chec cu banane. Cea mai buna reteta de banana bread Daca ai prea .

Cum se prepara cea mai buna varza a la Cluj. Care e reteta: asa iese gustoasa

Cea mai simpla reteta pentru varza a la Cluj are numai cateva ingrediente si se pregateste rapid. Acest fel de mancare este unul gustos si satios, fiind o alegere excelenta, indeosebi in sezonul rece. Ingrediente varza a la Cluj 500 g carne tocata, amestec de vita si porc 150 g orez 100 ml bulion de .

GRAFIC Constanta raporteaza cea mai mare rata de infectare din tara. Judetele cu cele mai mari si cele mai mici cifre

Cea mai mare rata de infectare cu noul coronavirus a fost raportata vineri in judetul Constanta - 7,54, urmat de Sibiu - 7,49, Cluj - 6,89, Brasov - 6,79 si municipiul Bucuresti - 6,63, potrivit datelor furnizate de Grupul de Comunicare strategica.

Cea mai buna varza murata, secretul localnicilor din Milisauti. Reteta perfecta, doar aici se face asa

In sezonul rece, cand nu prea mai gasim legume proaspete, toate gospodinele trebaluiesc in bucutarie. Este deja impamantenit obiceiul de a avea in casa, cel putin un borcan mare cu varza murata. Dar, ca sa iasa treaba buna, exista retetesecrete,unele dintre ele pastrate din generatie in genratie. Este si cazul localnicilor din Milisauti, care au .

Cea mai buna veste pentru clientii Mega Image. Sunt gratis pana la 31 decembrie

Veste magnifica pentru clientii mega Image! Ce urmeaza sa apara in magazine? Acestea sunt gratis pana pe data de 31 decembrie. Ultima zi din ultima luna a anului curent aduce mici daruri pentru cei care cumpara de la lantul de magazine precizat. Vesti pentru clientii Mega Image: sunt gratis pana la 31 decembrie Unul din .

Cum faci acasa cea mai buna zacusca. Reteta simpla pentru sezonul rece

Toti romanii sunt innebuniti dupa zacusca! Studentii, insa, sunt la extreme cand e vorba despre acest preparat, dar cu toate astea ii salveaza de cele mai multe ori. Cum sa faci cea mai buna mancare de legume si cum sa o pastrezi perfect pana la sezonul rece? Reteta pentru zacusca. Pana si cei mai indemanatici .

EXCLUSIV Drama lui Miki de la K-pital. Artista ne-a povestit care este cea mai mare durere a vietii ei

Mihaela Marinache 47 de ani), alias Miki, fosta solista a trupei K-pital, si-a tinut departe de ochii presei relatia cu Razvan Constantinescu. Fata rebela din fosta trupa K-pital a refuzat timp de 17 ani sa imbrace rochia de mireasa. Abia anul trecut, Mihaela Marinache a decis sa se cunune religios, pentru a putea fi nasa, .

Cum faci acasa cea mai buna paine. Reteta lejera care este la indemana tuturor romanilor

Pandemia a scos la iveala niste bucatari de duminica ce nu stiau de indemanarea lor. Multi dintre romani si-au pus toate speratele si in preparate mai greu de facut precum painea. O reteta a reusit sa fie la indemana tuturor care nu fac asta atat de des. De ce ingrediente ai nevoie si care e .

Cum s-a imbolnavit, de fapt, Anamaria Prodan de covid. A facut cea mai mare greseala

Pandemia de coronavirus continua sa faca ravagii in Romania, in fiecare zi. Iar printre cei care au fost testati pozitiv cu Covid-19 este si Anamaria Prodan. Conform Gandul, aceasta are deja simptome specifice, iar testul pe care l-a facut a iesit pozitiv. Un apropiat al impresarei a explicat si care a fost greseala pe care .

EXCLUSIV Cum s-a imbolnavit, de fapt, Anamaria Prodan de covid. A facut cea mai mare greseala, reactia impresarei

Pandemia de coronavirus continua sa faca ravagii in Romania, in fiecare zi. Iar printre cei care au fost testati pozitiv cu Covid-19 este si Anamaria Prodan. Cunoscuta impresara de fotbalisti a povestit in exclusivitate pentru Playtech. ro tot ceea ce s-a intamplat. Este, totusi, multumita ca nu sunt si copiii ei in pericol. Asta pentru ca .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1997 seconds )