Libnet.ro
UNICEF

05:30

Cannes 2013: bijuterii marca Chopard, in valoare de peste 1 milion de dolari, furate la Cannes

Adevărul Adevărul,
Cannes 2013: bijuterii marca Chopard, in valoare de peste 1 milion de dolari, furate la Cannes

O serie de bijuterii realizate de marca elvetiana Chopard, care urmau sa fie purtate de vedetele de pe covorul rosu la Festivalul de Film de la Cannes 2013, au disparut de la hotelul unde erau depuse, aflat in centrul orasului. continuă pe Adevărul

Cannes 2013: regizorul Cristian Mungiu va fi distins ca Ofiter al Ordinului Artelor si Literelor de catre statul francez

Intr-o ceremonie care se va desfasura luni, 20 mai, la Cannes, statul francez ii va acorda lui Cristian Mungiu, jurat al Festivalului de la Cannes 2013, distinctia de Ofiter al Ordinului Artelor si Literelor. Ceremonia va avea loc de la ora 15.

Cannes 2013, un festival dominat de transparenta si decolteu (Galerie foto)

Start plin de eleganta al celui mai important festival de film ce are loc in Europa, cel de la Cannes.

Cannes 2013: Ziua Great Gatsby

Doua subiecte au tinut capul de afis in prima zi de Cannes: vremea si Gatsby. Cum punctul comun ar fi ploaia, fireste ca a turnat cu galeata, cu comentarii mai mult sau mai putin binevoitoare, dar si cu apa din cer.

Furt la Festivalul de la Cannes: Bijuterii in valoare de peste un milion de dolari destinate vedetelor au disparut dintr-un hotel

Bijuterii in valoare totala de peste un milion de dolari, care urmaru sa fie imprumutate vedetelor de cinema in cadrul Festivalului de la Cannes, au fost furate in noaptea de joi spre vineri dintr-o camera de hotel din oras, potrivit surse din politie, citate de AFP.

UPDATE Furt la Festivalul de la Cannes: Bijuterii in valoare de peste un milion de dolari destinate vedetelor au disparut dintr-un hotel

Bijuterii in valoare totala de peste un milion de dolari, care urmaru sa fie imprumutate vedetelor de cinema in cadrul Festivalului de la Cannes, au fost furate in noaptea de joi spre vineri, in jurul orei 05. 00, dintr-o camera de hotel din oras, potrivit surse din politie, citate de AFP.

Cannes 2013: Cea mai transparenta vedeta din prima zi

A fost un an bun pentru amatorii de privit vedete in rochii transparente. Favoritele publicului s-au.

Cannes 2013, un festival de film sub semnul literaturii

Stralucitorul Festival de Film de la Cannesa debutat aseara cu proiectia filmului Marele Gatsby, dupa romanul omonim al lui F. Scott Fitzgerald.

Cannes 2013. Ziua Zero

Afisul senzual al editiei duble in cifre: 66, cu un cuplu atipic, dar care a rezistat surprinzator decenii Woodward/Newman, pare sa indemne la iubire, care e un leitmotiv de asta data.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2127 seconds )