Libnet.ro
UNICEF

14:30

Cannes 2013: regizorul Cristian Mungiu va fi distins ca Ofiter al Ordinului Artelor si Literelor de catre statul francez

Adevărul Adevărul,
Cannes 2013: regizorul Cristian Mungiu va fi distins ca Ofiter al Ordinului Artelor si Literelor de catre statul francez

Intr-o ceremonie care se va desfasura luni, 20 mai, la Cannes, statul francez ii va acorda lui Cristian Mungiu, jurat al Festivalului de la Cannes 2013, distinctia de Ofiter al Ordinului Artelor si Literelor. Ceremonia va avea loc de la ora 15. continuă pe Adevărul

CNA va va sesiza autoritatile franceze cu privire la emisiunea in care Cristian Mungiu a fost ironizat

Consiliul National al Audiovizualului va sesiza autoritatile franceze cu privire la emisiunea in care regizorul Cristian Mungiu a fost parodiat. Presedintele CNA a considerat ca imaginea regizorului a fost.

CNA va sesiza autoritatile franceze cu privire la emisiunea in care Cristian Mungiu a fost ironizat

Consiliul National al Audiovizualului va sesiza autoritatile franceze cu privire la emisiunea in care regizorul Cristian Mungiu a fost parodiat. Presedintele CNA a considerat ca imaginea regizorului a fost.

CNA-ul romanesc va sesiza CNA-ul francez privind insultele aduse regizorului Cristian Mungiu

Membrii CNA au votat, joi, o propunere prin care vor cere un punct de vedere din partea Conseil superieur de laudiovisuel CNA-ul din Franta) privind emisiunea in care regizorul Cristian Mungiu a fost parodiat si.

Guvernul francez ii va acorda titlul de Ofiter al Ordinului Artelor si Literelor regizorului Cristian Mungiu

Regizorulroman Cristian Mungiu va primi, luni, in cadrul unei ceremonii organizate la Cannes, distinctia de Ofiter al Ordinului Artelor si Literelor din partea ministrului francez alCulturii, Aurelie.

Cristian Mungiu, RIDICULIZAT de FRANCEZI. Regizorul roman, CERSETORUL lui Spielberg.

Regizorul roman Cristian Mungiu, membru in juriul Festivalului de Film de la Cannes, a fost ridiculizat intr-o emisiune de la postul de televiziune Canal Plus, difuzata miercuri seara. Mungiu, care se va afla in juriu alaturi de Christoph Waltz, Daniel Auteuil, Vidya Balan, Ang Lee, Naomi Kawase si Lynne Ramsay, este prezentat ca un cersetor care ii cere lui Steven Spielberg, renumitul regizor de la Hollywood si presedintele juriului Festivalului de Film de la Cannes, o camera de filmat, .

Consiliul National al Audiovizualului va sesiza autoritatile franceze in legatura cu emisiunea tv in care a fost parodiat Cristian Mungiu

Consiliul National al Audiovizualului a decis, in sedinta de joi, sa sesizeze Conseil superieur de l'audiovisuel CSA) din Franta cu privire la emisiunea difuzata de Canal+, in care Cristian Mungiu a fost parodiat, unii membri ai Consiliului nefiind insa de acord cu acest demers. Va propun sa sesizam CSA Conseil superieur de l'audiovisuel din Franta, n. r. Este compromis regizorul, liderul national Cristian Mungiu, a spus presedintele CNA, Laura Georgescu. Ea a subliniat ca regizorul roman este prezentat cu nume, este prezentata figura lui si el este imbracat in cersetor.

VIDEO Cristian Mungiu si Steven Spielberg, parodiati intr-o emisiune de satira de la postul tv francez Canal+

Regizorii Cristian Mungiu si Steven Spielberg au fost parodiati intr-o emisiune de satira cu marionete, Les Guignols de l'Info, difuzata de postul de televiziune francez Canal+, miercuri seara, anunta Mediafax. Cristian Mungiu face parte din juriul Festivalului de Film de la Cannes, care a debutat miercuri seara, pe Croazeta. Juriul acestui festival prestigios este prezidat de cineastul american Steven Spielberg.

Francezii si-au BATUT JOC de Cristian Mungiu. L-au parodiat cersind bani de la Steven Spielberg

Desi Cristian Mungiu a castigat cel mai important premiu de la Festivalul de Film de la Cannes, iar acum a fost aplaudat la scena deschisa in momentul in care si-a facut aparitia pe scena francezii pur si.

Cristian Mungiu si Steven Spielberg, parodiati intr-o emisiune cu marionete din Franta (VIDEO)

Regizorii Cristian Mungiu si Steven Spielberg, membri in juriul Festivalului de la Cannes din acest an, au fost ironizati intr-o emisiune de satira cu marionete, difuzata in Franta. Realizatorii Les.

Cristian Mungiu, parodiat in Franta: E prezentat drept un cersetor care ii cere lui Spielberg o camera de filmat (VIDEO)

Regizorii Cristian Mungiu si Steven Spielberg, membri in juriul Festivalului de la Cannes din acest an, au fost ironizati intr-o emisiune de satira cu marionete, difuzata in Franta. Realizatorii Les Guignols.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2373 seconds )