Libnet.ro
UNICEF

06:00

Cantareata Amna a divortat dupa noua ani de casnicie: ce mesaj a transmis

Adevărul Adevărul,
Cantareata Amna a divortat dupa noua ani de casnicie: ce mesaj a transmis

Cantareata Amna 35 de ani) a confirmat zvonurile potrivit carora a divortat de sotul ei dupa noua ani de casnicie, prin intermediul unui text scris in mediul online. continuă pe Adevărul

Divort rasunator in showbiz-ul de la noi. Amna a confirmat separarea, dupa 9 ani de casnicie

Amna si-a unit destinul cu barbatul alaturi de care are si un copil, Cristi Musat. Dupa 9 ani de casnicie, cei doi au decis ca drumurile sa li se desparta. Cantareata a confirmat separarea. Amna a confirmat divortul de sotul sau dupa 9 ani de casnicie Cristi a cerut-o de sotie pe Amna cand se .

VESTE GREA! Vedeta iubita de milioane de romani A DIVORTAT! Zici ca e BLESTEM pentru VEDETE: Nu mi-am dorit sa ating acest subiect

Cantareata Amna, pe numele sau real Cristina Andreea Musat a divortat dupa noua ani de mariaj, alaturandu-se astfel sirului lung de vedete ale caror povesti de dragoste s-au destramat, potrivit.

SCANDAL la Dinamo - Medicul echipei, Liviu Batineanu, a DEMISIONAT dupa 19 ani petrecuti in Stefan cel Mare

Medicul lui Dinamo, Liviu Batineanu, paraseste clubul dupa 19 ani. Demisia acestuia vine pe fondul scandalului izbucnit in urma infarctului suferit de Eugen Neagoe.

Insula Iubirii, pe Antena 1. Dupa 10 ani de relatie, un concurent recunoaste ca e gay

Controversa maxima in episoudul din seara trecuta de la Insula Iubirii. Partenera unui barbat aflat la Purimuntra recunoaste orientarea sexuala a acestuia. Insula Iubirii: Gia recunoaste ca Bogdan e gay Bogdan, in varsta de 27 de ani, a fost cel care a adus pata de culoare a acestui sezon. Acesta pare a fi de departe .

Dupa 16 ani, militarii americani se intorc in Arabia Saudita

Arabia Saudita a decis vineri sa gazduiasca din nou forte ale SUA pe teritoriul sau, cele doua tari fiind dornice sa faca tot ce este posibil pentru pastrarea securitatii in regiune si stabilitatii acesteia, dupa noi incidente in Golful Persic si confiscarea unui petrolier britanic de catre Iran, transmite AFP.

ştiri din Monden

ştiri de la Adevărul

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2336 seconds )