Libnet.ro
UNICEF

00:07

Dupa 16 ani, militarii americani se intorc in Arabia Saudita

Adevărul Adevărul,
Dupa 16 ani, militarii americani se intorc in Arabia Saudita

Arabia Saudita a decis vineri sa gazduiasca din nou forte ale SUA pe teritoriul sau, cele doua tari fiind dornice sa faca tot ce este posibil pentru pastrarea securitatii in regiune si stabilitatii acesteia, dupa noi incidente in Golful Persic si confiscarea unui petrolier britanic de catre Iran, transmite AFP. continuă pe Adevărul

SUA planuiesc sa trimita trupe militare in Arabia Saudita, intr-un moment de mari tensiuni in relatia cu Iranul

Administratia Trump se pregateste sa trimita 500 de soldati in Arabia Saudita, pentru a intari legaturile militare cu regatul din Asia de Vest, in timp ce relatiile dintre statul american si Iran devin din ce in ce mai tensionate, scrie New York Post.

VIDEO Simona Halep, la 16 ani, in platoul lui Catalin Maruta, la PRO TV. Cum arata, dupa ce a castigat Roland Garros-ul la junioare

Nascuta intr-o familie de aromani, in Constanta, a inceput sa joace tenis la 4 ani, iar de la 6 ani a inceput sa practice zilnic acest sport. La 15 ani s-a mutat in Bucuresti si de atunci a inceput sa viseze. La 16 ani a fost in platoul lui Catalin Maruta, la Pro TV, si .

Vanzari de armament in valoare de opt miliarde de dolari catre Arabia Saudita, blocate

Camera Reprezentantilor Statelor Unite a aprobat blocarea unei vanzari de armament - in valoare de p.

Dupa 9 ani de casnicie, Razvan Fodor si sotia sa au facut anuntul: Nu stiu...E TURBATA

Formeaza unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz, iar dupa noua ani de casnicie se iubesc ca la inceput. Razvan Fodor a anuntat pe Facebook ca sotia sa Irina este inca turbata dupa el.

SUA: O carte postala, ajunsa la destinatie dupa 26 ani de la expediere

O femeie din Statele Unite a declarat ca incearca sa rezolve un mister dupa ce o carte postala a fost livrata la locuinta ei din Illinois dupa 26 de ani de la timbrare, relateaza, astazi, UPI.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )