Libnet.ro
UNICEF

22:00

Cantareata de jazz Maria Raducanu vine astazi la Adevarul Live

Adevărul Adevărul,
Cantareata de jazz Maria Raducanu vine astazi la Adevarul Live

Invitata lui Cezar Paul-Badescu, la Adevarul Live, de la ora 15. 20, este Maria Raducanu, una dintre cele mai bune voci ale jazz-ului romanesc. continuă pe Adevărul

Alexandru Solomon, despre Festivalul One World Romania, la Adevarul Live

Despre proiectiile si evenimentele pe care ni le va oferi Festivalul One World Romania, vom vorbi cu directorul festivalului, Alexandru Solomon, la Adevarul Live, de la ora 15.

Mihai Razvan Ungureanu, la Adevarul Live: in cazul secesiunii Crimeei, se vor pune sub semnul intrebarii frontierele politice postbelice din Europa

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu a fost invitatul jurnalistului Cristian Unteanu, la Adevarul Live, intr-o emisiune despre situatia tensionata din Ucraina si despre cele mai recente evenimente din politica interna.

Gratierea lui Gica Popescu, pro si contra la Adevarul Live de la ora 11.00

Jurnalistul Grigore Cartianu, cel care a si lansat, saptamana trecuta, o scrisoare deschisa adresata presedintelui Traian Basescu, in care cerea gratierea lui Gica Popescu, intra in dezbatere cu redactorul sef adjunct Adevarul, Calin Nicolescu, pe marginea acestui atat de controversat subiect, la Adevarul Live, de la ora 11.

Adevarul Live, ora 15.00: Ce inseamna, de fapt, o biblioteca moderna si care este menirea ei?

Mircea Vasilescu o are ca invitata la Adevarul Live de vineri, ora 15. 00, pe Elena Tirziman, directoarea Bibliotecii Nationale a Romaniei, cu care va discuta despre meseria de bibliotecar si despre tot ceea ce inseamna o biblioteca moderna.

Dezbatere Historia, la Adevarul Live, de la ora 11.00: Ucraina la un pas de razboi, divizata de pro-europeni si pro-rusi

In timp ce in vestul Ucrainei statuile lui Lenin au fost decapitate, protestatarii din est au arborat drapelul rus in speranta ca Moscova va interveni pentru a-i elibera de fascisti. Despre implicatiile acestei divizari vorbesc la Adevarul Live, de la ora 11. 00, analistul militar Ion Petrescu si Octavian Milevschi, cercetator independent in relatii internationale.

Adevarul Live: Prima Tv intampina primavara cu o noua grila de programe

Postul Prima Tv lanseaza astazi, 10 martie, noua grila de programe, unde fanii postului isi pot vedea preferatii in ipostaze noi, dar vor face cunostinta si cu figuri tinere, proaspete si pline de voie buna. Astazi, la Adevarul Live, invitati au fost Dan Fintescu, Grig Chiroiu, Codrut Keghes si Alexandru Constantin, vedete pe care le veti vedea de luni pana vineri in noi formate, gata sa aduca divertismentul in casele voastre.

Mihai Razvan Ungureanu, la Adevarul Live, despre situatia din Ucraina si recentele evenimente din politica interna

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu este invitatul jurnalistului Cristian Unteanu, la Adevarul Live, intr-o emisiune despre situatia tensionata din Ucraina si despre cele mai recente evenimente din politica interna.

Gratierea lui Gica Popescu, pro si contra la Adevarul Live

Jurnalistul Grigore Cartianu, cel care a si lansat, saptamana trecuta, o scrisoare deschisa adresata presedintelui Traian Basescu, in care cerea gratierea lui Gica Popescu, dezbate cu redactorul sef adjunct Adevarul, Calin Nicolescu, pe marginea acestui atat de controversat subiect, la Adevarul Live.

VIDEO Regizorul Alexandru Solomon: Filmul documentar taraste dupa el pacatele propagandei comuniste

Invitatul lui Cezar Paul-Badescu la Adevarul Live a fost regizorul de documentar Alexandru Solomon, care este si directorul festivalului One World Romania, ce se desfasoara la Bucuresti in perioada 17-23 martie 2014, la Cinema Studio, Elvire Popescu si Sala Horia Bernea de la Muzeul Taranului Roman.

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu: in cazul secesiunii Crimeei, se vor pune sub semnul intrebarii frontierele politice postbelice din Europa

Fostul premier Mihai Razvan Ungureanu este invitatul jurnalistului Cristian Unteanu, de la ora 12. 00, la Adevarul Live, intr-o emisiune despre situatia tensionata din Ucraina si despre cele mai recente evenimente din politica interna.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2011 seconds )