Libnet.ro
UNICEF

07:45

Cantareata super celebra din Romania care nu a stiut cine este Ludovic Orban. Moment penibil in timpul unui interviu

Antena3 Antena3,
Cantareata super celebra din Romania care nu a stiut cine este Ludovic Orban. Moment penibil in timpul unui interviu

Era doar una dintre multele fete tinere care se viseaza artiste de top in Romania, in urma cu cateva luni, dar participarea ei la Asia Express, Drumul Comorilor, alaturi de iubitul ei Speak, i-a deschis calea spre succes. Nu stia nici cine este premierul Romaniei in luna mai, dar asta nu a impiedicat-o sa devina celebra. continuă pe Antena3

Sportivele din Romania care se trezesc cu bani pe card fara sa faca nimic. Ziua cea mare a venit

Asociata de Tenis Feminim WTA) a decis ca le va oferi un nou sprijin financiar jucatoarelor in aceasta saptamana. Potrivit informatiilor SpotMedia. ro, mai multe tenismene din Romania au fost informate ca in aceasta saptamana WTA le va vira o noua transa de bani din ajutorul oferit in perioada fara turnee. Sportivele din Romania care se .

Cat costa un test pentru COVID-19 la spitalele din Romania. Care este cel mai ieftin test

Din ce in ce mai multi romani se informeaza asupra pretului unui test pentru coronavirus. Profesorul Horatiu Moldovan a dat toate informatiile legate de acest subiect. Iata cat costa si de unde le puteti achizitiona. Din ce in ce mai multe cereri pentru testare Numarul mare de romani care aleg sa plece in vacanta in .

Singurul judet din Romania care nu a raportat niciun caz de COVID-19 in plus Topul celor mai multe imbolnaviri inregistrate in ultimele 24 de ore

In ziua in care s-a inregistrat un nou record de imbolnaviri in Romania, Satu Mare ramane judetul in care nu s-a raportat niciun caz in plus, numarul total de la inceputul epidemiei ramanand de 82. La polul opus se afla Argesul, cu 105 cazuri noi raportate, Bucuresti, cu 76, Prahova , cu 73, Dambovita, cu 60, Galati, cu 59, si Vrancea, cu 47 de noi imbolnaviri.

Ce s-a ales de mostenirea Adrianei Iliescu. Umilinta totala pentru cea mai batrana mama din Romania

Umilinta totala pentru cea mai batrana mama din Romania! Adriana Iliescu intampina din nou probleme. Ce se intampla cu mostenirea pe care vrea sa i-o lase fiicei? Ce s-a ales de mostenirea Adrianei Iliescu? Desi a ajuns la o varsta la care ar trebui sa se bucure de cele facute de-a lungul vietii, mai ales .

Se inchid uzinele Dacia din Romania?! Grupul Renault, anunt de ultima ora, in plina criza

Ce se intampla cu uzinele Dacia din Romania? De ce s-a ajuns in acest stadiu si care este anuntul de ultima ora din partea Renault? Anunt Renault: Se inchid uzinele Dacia din Romania?! Grupul Renault a confirmat faptul ca exista cazuri de infectari de noul coronavirus in randul angajatilor de la Uzinele Dacia din Mioveni.

FOTO Romania din satelit: zonele din tara care se scufunda in fiecare an

O harta realizata pe baza datelor satelitare culese pe o perioada de aproape cinci ani dezvaluie o serie de zone din Romania care se scufunda cu cativa centimetri pe an. Harta de acum,.

Concedieri in masa la o companie uriasa din Romania. 1200 de angajati raman pe drumuri

Combinatul de oteluri Speciale Targoviste este unu dintre principalii producatori de produse din Otel din tara. Acesta a anuntat concedieri in masa. Concedieri in masa la o companie uriasa din Romania. 1200 de angajati raman pe drumuri Restructurarea in masa este motivata de conducerea combinatului prin situatia generala a COS, aflat in insolventa, suspendarea activitatii .

Atentie mare! Puteti ramane fara bani! Una dintre cele mai importante banci din Romania va blocheaza conturile. Ce trebuie sa faceti ca sa nu va pierdeti banii

Mai multi clienti ai uneia dintre cele mai importante banci din Romania s-au trezit cu conturile blocate pentru ca nu au putut justifica provenienta banilor. Este vorba despre banca ING, care explica ce trebuie sa faca clientii pentru a nu se trezi in aceasta situatie.

Doliu in presa din Romania. A murit un mare om de radio si TV. S-a stins vocea de la Viata satului

Este doliu in presa din Romania. Prezentatorul emisiunii Viata satului, pe care a condus-o timp de doua decenii la televiziunea publica, a incetat din viata. Gheorghe Verman avea 78 de ani.

Aceasta e prima strada inteligenta din Romania. Bucuresti a mai ratat o sansa de-a fi digitalizat

Prima strada inteligenta din Romania a fost finalizata intr-un oras din Romania. Poate te surprinde, dar ea nu se afla in Bucuresti, asa cum ai fi putut intui. Romania nu se poate lauda.

ştiri de la Antena3

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2059 seconds )