Libnet.ro
UNICEF

12:15

Vacanta de iarna 2020-2021. Cand intra elevii din Romania in vacanta de Craciun

Playtech Playtech,
Vacanta de iarna 2020-2021. Cand intra elevii din Romania in vacanta de Craciun

Anul scolar 2020-2021 este unul atipic, datorita situatiei in care se afla Romania in acest moment. Cu toate astea, orele de curs s-au tinut in online, cu toate criticile venite din partea societatii civile. Vacanta de iarna, asa cum a fost stabilita de Ministerul Educatiei, este pe cale sa inceapa. Elevii vor avea parte de . continuă pe Playtech

EXCLUSIV Cantareata din Romania care a ramas fara bani in pandemie. Traia in lux si a ajuns in saracie

Despre celebra solista Carmen Serban 49 de ani) s-a zvonit ca ar fi ajuns la dimensiuni de fotomodel in urma unei operatii de micsorare a stomacului. intr-un interviu oferit in exclusivitate pentru impact. ro, cantareata de top face dezvaluiri surprinzatoare, privind numarul operatiilor estetice. in plus, ne-a marturisit ca, acum trei ani, cand marea ei iubire .

Cati medici din Romania refuza vaccinarea. Klaus Iohannis a facut anuntul oficial

Imunizarea pentru COVID-19 este, cu siguranta, cel mai discutat subiect in Romania. Legat de acest lucru, presedintele Klaus Iohannis a facut anuntul oficial. Cati medici refuza, de fapt, vaccinarea?! Cadrele medicale refuza vaccinarea impotriva COVID-19?! De cand gigantii farmaceutici au anuntat ca vaccinul impotriva coronavirusului este pregatit de lansare, o serie de controverse legate de .

Vedeta din Romania care a parasit postul TV chiar dupa alegerile parlamentare. Ieri a prezentat ultima emisiune

Gata, e oficial, a prezentat ultima sa emisiune! Aceasta este vedeta din Romania care a parasit celebrul post TV chiar dupa alegerile parlamentare. Cine a plecat de la Realitatea Plus Dupa zece ani, o vedeta din Romania a parasit postul TV chiar dupa alegerile parlamentare. Este vorba despre Claudiu Popa care a prezentat ultima emisiune, .

Dana Rogoz a plecat din Romania doar cu fiica ei: Vlad a plans in hohote la despartire

Dana Rogoz a plecat din Romania doar cu fiica ei, iar fiul ei, Vlad, a ramas acasa plangand in hohote la despartire. Dana Rogoz si-a anuntat fanii pe reteaua de socializare ca va fi plecata din tara o perioada, alaturi de fetita ei, Lia. De ce a recurs la asta actrita, vedeti in randurile de .

Viktor Orban, despre alegerile din Romania: Suntem legati de comunitatea ungarade acolo

Romania este un important partener economic pentru Ungaria, a declarat vineri premierul ungar Viktor Orban. Acesta a vorbit si desprealegerile parlamentare din Romania in interviul sau saptamanal pe.

Gradul mediu de digitalizare a primariilor din Romania este de 32,3% (studiu)

Gradul mediu de digitalizare a primariilor din Romania este de doar 32,3%, potrivit raportului DESI The Digital Economy and Society Index), care indica o tendinta usor crescatoare a digitalizarii institutiilor publice in ultimii trei ani, scrie Agerpres. Totodata, la capitolul Servicii Publice Digitale, Romania se situeaza in continuare pe ultimul loc la nivel european din 28 de tari. in luna noiembrie, Zitec, companie specializata in dezvoltarea de aplicatii online, lansa Ghidul Esential de Digitalizare a Primariilor, realizat de echipa Regista. ro. Pentru a primi documentul, primariile interesate trebuie sa completeze un chestionar prin care isi evalueaza gradul de digitalizare actual.

Viktor Orban a transmis felicitari UDMR pentru rezultatele obtinute la alegerile parlamentare din Romania

Prim-ministrul ungar Viktor Orban a felicitat Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania UDMR) pentru rezultatele obtinute la alegerile parlamentare desfasurate duminica, aratand ca reprezentarea maghiarilor a ramas puternica in legislativul Romaniei, transmite MTI, citandu-l pe seful biroului de presa al sefului guvernului de la Budapesta.

Un producator de medicamente din Romania a primit autorizatia Ministerului Sanatatii sa faca si dezinfectant pentru maini

Producatorul de medicamente din Romania cu cel mai mare volum de produse vandute, Zentiva, a inceput productia de dezinfectanti pentru maini, dupa ce a primit autorizarea produselor in categoria biocide din partea Ministerului Sanatatii.

Alegerile parlamentare din Romania, in presa straina: Absenteism record si rezultate surprinzatoare (VIDEO)

Rata mare de absenteism si surprizele in Parlament sunt principalele caracteristici remarcate de presa internationala in privinta alegerilor parlamentare din Romania. Iar legat de ce ar urma sa se intample pe.

Alegerile parlamentare din Romania, in presa straina: Absenteism record si rezultate surprinzatoare (VIDEO)

Rata mare de absenteism si surprizele in Parlament sunt principalele caracteristici remarcate de presa internationala in privinta alegerilor parlamentare din Romania. Iar legat de ce ar urma sa se intample pe.

ştiri de la Playtech

actualitate, 12:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )