Libnet.ro
UNICEF

19:00

Anuntul diminetii pentru elevii din Romania. E oficial, cat vor mai face cursuri online

Playtech Playtech,
Anuntul diminetii pentru elevii din Romania. E oficial, cat vor mai face cursuri online

Guvernul a decis, luni, ca scolile si gradinitele sa functioneze online inca doua saptamani, pana in 23 decembrie. Dupa aceasta data, elevii din Romania intra in vacanta de iarna, asa ca institutiile raman inchise pana cel putin la 11 ianuarie. DOCUMENT: Cursurile online continua. Scolile si gradinitele raman inchise Potrivit hotararii adoptate luni seara de . continuă pe Playtech

Vacanta de iarna 2020-2021. Cand intra elevii din Romania in vacanta de Craciun

Anul scolar 2020-2021 este unul atipic, datorita situatiei in care se afla Romania in acest moment. Cu toate astea, orele de curs s-au tinut in online, cu toate criticile venite din partea societatii civile. Vacanta de iarna, asa cum a fost stabilita de Ministerul Educatiei, este pe cale sa inceapa. Elevii vor avea parte de .

Este oficial. Carantina prelungita intr-un mare oras din Romania. Decizia a fost luata imediat dupa inchiderea urnelor de votare

Tensiune mare pentru municipiul Sibiu, dupa ce ieri a fost solicitata prelungirea carantinei in acest oras pentru inca o saptamana. in ciuda regulilor stricte impuse de autoritati, incidenta cazurilor de COVID-19 este una mare, de 7,43 la mia de locuitori. in aceeasi situatie se afla inca sase localitati, care asteapta sa afle daca vor mai .

Vedeta din Romania care a parasit postul TV chiar dupa alegerile parlamentare. Ieri a prezentat ultima emisiune

Gata, e oficial, a prezentat ultima sa emisiune! Aceasta este vedeta din Romania care a parasit celebrul post TV chiar dupa alegerile parlamentare. Cine a plecat de la Realitatea Plus Dupa zece ani, o vedeta din Romania a parasit postul TV chiar dupa alegerile parlamentare. Este vorba despre Claudiu Popa care a prezentat ultima emisiune, .

2021 o sa fie un an catastrofal! Cine face anuntul devastator pentru omenire

Pandemia de coronavirus a provocat deja peste 1,5 milioane de decese in intreaga lume, iar efectele devastatoare vor continua. David Beasley, cel care conduce World Food Programme, face previziuni sumbre pentru anul 2021. Numeroasele restrictii luate pentru stoparea pandemiei au afectat foarte grav economia. Iar previziunile pe care acesta le face sunt infioratoare. Aproximativ 270 .

Viktor Orban a transmis felicitari UDMR pentru rezultatele obtinute la alegerile parlamentare din Romania

Prim-ministrul ungar Viktor Orban a felicitat Uniunea Democrata a Maghiarilor din Romania UDMR) pentru rezultatele obtinute la alegerile parlamentare desfasurate duminica, aratand ca reprezentarea maghiarilor a ramas puternica in legislativul Romaniei, transmite MTI, citandu-l pe seful biroului de presa al sefului guvernului de la Budapesta.

Un producator de medicamente din Romania a primit autorizatia Ministerului Sanatatii sa faca si dezinfectant pentru maini

Producatorul de medicamente din Romania cu cel mai mare volum de produse vandute, Zentiva, a inceput productia de dezinfectanti pentru maini, dupa ce a primit autorizarea produselor in categoria biocide din partea Ministerului Sanatatii.

EXCLUSIV Cantareata din Romania care a ramas fara bani in pandemie. Traia in lux si a ajuns in saracie

Despre celebra solista Carmen Serban 49 de ani) s-a zvonit ca ar fi ajuns la dimensiuni de fotomodel in urma unei operatii de micsorare a stomacului. intr-un interviu oferit in exclusivitate pentru impact. ro, cantareata de top face dezvaluiri surprinzatoare, privind numarul operatiilor estetice. in plus, ne-a marturisit ca, acum trei ani, cand marea ei iubire .

Anca Serea revine la TV. Cu ce super-vedeta din Romania o sa fie colega

Prima TV relanseaza stirile. Dupa ce au dat de veste venirea Andreea Berecleanu la pupitrul Focus, postul TV revine cu o noua surpriza pentru telespectatori, anuntand alte nume noi in echipa stirilor. Anca Serea si Florin Caruceru vor prezenta stirile sportive. Anca Serea, din nou la sport. Va fi colega cu Andreea Berecleanu, la Prima .

Cantaretul din Romania care a fost jefuit in mijlocul strazii. Momente tulburatoare prin care a trecut

Un celebru cantaret din Romania a trecut prin momente tulburatoare. Acesta a fost jefuit in mijlocul strazii. Vedeta a ramas socata cand si-a vazut masina fara roti! Un cantaret din Romania, jefuit in plina strada Din ce in ce mai multe persoane se plang despre faptul ca nu isi mai pot lasa masina in siguranta .

Dana Rogoz a plecat din Romania doar cu fiica ei: Vlad a plans in hohote la despartire

Dana Rogoz a plecat din Romania doar cu fiica ei, iar fiul ei, Vlad, a ramas acasa plangand in hohote la despartire. Dana Rogoz si-a anuntat fanii pe reteaua de socializare ca va fi plecata din tara o perioada, alaturi de fetita ei, Lia. De ce a recurs la asta actrita, vedeti in randurile de .

ştiri de la Playtech

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2288 seconds )