Libnet.ro
UNICEF

13:15

Capcana intinsa de PSD initiatorilor referendumului pentru familie

Adevărul Adevărul,
Capcana intinsa de PSD initiatorilor referendumului pentru familie

Discutiile de fond despre referendumul din 6-7 octombrie sunt foarte importante, insa esential este si un detaliu. Un eventual succes la vot al Coalitiei pentru Familie poate fi aruncat in aer de Guvernul PSD si de tacerea initiatorilor acestui demers cetatenesc intr-o chestiune esentiala pentru procesul de votare: nefolosirea sistemului antifrauda - scrie Liviu Iolu, fost purtator de cuvant al Guvernului, pe blogul sau de pe adevarul. ro. continuă pe Adevărul

Capcana intinsa de PSD initiatorilor referendumului despre familie

Discutiile de fond despre referendumul din 6-7 octombrie sunt foarte importante insa esential este si un detaliu. Un eventual succes la vot al Coalitiei pentru Familie poate fi aruncat in aer de Guvernul PSD si de tacerea initiatorilor acestui demers cetatenesc intr-o chestiune esentiala pentru procesul de votare: sistemul anti-frauda.

Lider PSD, sfaturi militare pentru Dragnea: Sa nu ii dea afara pe nemultumiti, marea arta este sa ii conduci

Presedintele PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, ii recomanda lui Liviu Dragnea sa nu ii dea afara din partid pe nemultumiti dupa votul de incredere din CExN, fiind de parere ca marea arta a unui lider este s?.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2093 seconds )