Libnet.ro
UNICEF

06:30

Capitala afgana Kabul, vizata de trei explozii. Cel putin sapte persoane au murit si 117 au fost ranite, in timp ce participau la inmormantarea unui barbat care a fost ucis la un protest

România Liberă România Liberă,
Capitala afgana Kabul, vizata de trei explozii. Cel putin sapte persoane au murit si 117 au fost ranite, in timp ce participau la inmormantarea unui barbat care a fost ucis la un protest

Capitala Afganistanului a fost zguduita de o noua serie de atacuri cu substante explosive, de data aceasta in timpul unei ceremonii funerare pentru o victima a ciocnirilor violente dintre politia afgana si protestatari, au declarat o oficialitate din domeniul securitatii si un martor ocular, citati de Reuters. continuă pe România Liberă

Trei explozii si cel putin 12 morti in timpul unei inmormantari, la Kabul

Capitala Afganistanului a fost zguduita de o noua serie de atacuri cu substante explosive, de data aceasta in timpul unei ceremonii funerare pentru o victima a ciocnirilor violente dintre politia afgana si protestatari, au declarat o oficialitate din domeniul securitatii si un martor ocular, citati de Reuters.

Atac sinucigas cu bomba la Kabul, langa ambasada Germaniei: Cel putin 67 de raniti

O explozie puternica a avut loc in capitala afgana, Kabul, langa ambasadele straine, in apropierea palatului prezidential si a ambasadelor straine, noteaza Reuters. Cel putin 67 de persoane ranite au fost transportate la spital.

Atac sinucigas cu bomba la Kabul, langa ambasada Germaniei: Cel putin 15 oameni ucisi si 300 de raniti

O explozie puternica a avut loc in capitala afgana, Kabul, langa ambasadele straine, in apropierea palatului prezidential si a ambasadelor straine, noteaza Reuters. Cel putin 67 de persoane ranite au fost transportate la spital. UPDATE: 15 oameni ucisi si 300 de raniti este bilantul anuntat de autoritati, potrivit Reuters.

FOTO. Atentat cu masina capcana la Kabul, in apropierea cartierului diplomatic. Cel putin 80 de morti si 350 de raniti, inclusiv cativa angajati ai Ambasadei Germaniei. Patru jurnalisti BBC sunt raniti, iar soferul lor a fost ucis

Un sofer afgan de la BBC a fost ucis, iar patru jurnalisti al postului britanic au fost raniti in atentatul cu masina-capcana care a avut loc miercuri in cartierul diplomatic din Kabul, in care au murit cel putin 80 de oameni.

FOTO. Atentat cu masina capcana, la Kabul, in apropierea cartierului diplomatic. Cel putin 80 de morti si 350 de raniti

Cel putin 80 de persoane si-au pierdut viata si alte 350 au fost ranite miercuri dimineata dupa explozia unui vehicul capcana in zona cartierului diplomatic din centrul capitalei afgane.

Debut sangeros de Ramadan in Kabul: Cel putin 80 de morti si sute de raniti, intr-un atentat nerevendicat inca

Afganistanul se confrunta cu un inceput sangeros al lunii de Ramadan, dupa ce un atentat cu camion capcana a ucis cel putin 80 de oameni si a ranit cateva sute de persoane, miercuri, in centrul cartierului diplomatic din Kabul, scrie AFP.

Statul Islamic a revendicat atacul din Manila, unde au murit cel putin 36 de persoane

Statul Islamic SI) a revendicat responsabilitatea pentru atacul ce a avut loc intr-un cazinou din capitala filipineza, Manila, soldat cu cel putin 36 de morti, relateaza Reuters, care citeaza agentia de stiri Amaq.

Cel putin 44 de imigranti, printre care si bebelusi, au fost gasiti morti in desert in Niger

Cel putin 44 de migranti, printre care si bebelusi au fost gasiti morti in desert in nordul Nigerului, in timp ce incercau sa ajunga in Libia vecina si, cel mai probabil, voiau.

Cel putin 34 de persoane au fost gasite decedate la Resort World Manila, in urma incidentului armat

Cel putin 34 de cadavre au fost gasite intr-un hotel - cazinou din Manila, majoritatea deceselor parand a fi provocate de intoxicarea cu fum, dupa ce, vineri dimineata, un barbat inarmat a intrat, a tras focuri de arma in televizoare si a dat foc meselor de joc, transmite BBC, citata de News. ro.

Cel putin 44 de migranti, printre care si bebelusi, au fost gasiti morti in desert in Niger

Cel putin 44 de migranti, printre care si bebelusi, au fost gasiti morti in plin desert in regiunea Agadez, in nordul Nigerului, in timp ce incercau sa ajunga in Libia vecina si apoi probabil in Europa, conform unei surse locale ei murind de sete dupa ce vehiculul lor s-a defectat, relateaza Agerpres citand AFP.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2 seconds )