Libnet.ro
UNICEF

23:00

Capitala are in continuare cea mai mare rata de infectare cu COVID-19. Cum arata situatia in toate regiunile Romaniei

B1 B1,
Capitala are in continuare cea mai mare rata de infectare cu COVID-19. Cum arata situatia in toate regiunile Romaniei

Potrivitcelor mai recente datefurnizate de catre Grupul de Comunicare Strategica, 3. 252 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV 2 au fost raportate luni, 14 decembrie, ceea ce duce la un. continuă pe B1

Capitala are in continuare cea mai mare rata de infectare cu COVID-19. Cum arata situatia in toate regiunile Romaniei

Potrivitcelor mai recente datefurnizate de catre Grupul de Comunicare Strategica, 3. 252 de cazuri noi de persoane infectate cu SARS CoV 2 au fost raportate luni, 14 decembrie, ceea ce duce la un.

Lipsa de reactie. in ziua cu cea mai mare rata de infectare din Capitala, primarul, prefectul si directorul DSP Bucuresti nu se gandesc la carantinare

In ziua in care Capitala a ajuns la cea mai mare rata de infectare, de 7,04 cazuri la mia de locuitori, primarul Nicusor Dan, prefectul Traian Berbeceanu si directorul DSP Bucuresti Oana Nicolescu au declarat ca nu se gandesc la carantinare.

Bucurestiul ramane zona cu cea mai mare rata de infectare COVID: 6,94. Situatia este grava si in Ilfov si Constanta

Grupul de Comunicare Strategica a raportat inca, duminica, insa4. 435 cazuri noi de persoane infectate cu COVID-19, la nivel national. in ceea ce priveste rata de incidenta cumulata,Municipiul.

Bucuresti si Ilfov, zonele cu cea mai mare rata de infectare din tara. Constanta se situeaza pe locul trei, cu un indice de 6,76

Grupul de Comunicare Strategica a anuntat,sambata, inca 6. 333 cazuri noi de persoane infectate cu COVID 19, in ultimele 24 de ore. Incidentacazurilor COVID-19 pe.

Bucuresti, cea mai mare rata de infectare COVID din tara: 7.04. Indicele se apropie de 7 in Constanta si Ilfov

Grupul de Comunicare Strategica a raportat, vineri, 11 decembrie, inca 6. 460 de cazuri noi de persoane infectate cu COVID- 19, ducand bilantul total al infectarilorcu noul coronavirus la 545. 567 de.

Anda Adam da o masina sau 10.000 de euro! Face cea mai mare tombola pe Instagram!

Anda Adam a dat startul celei mai mari tombole organizata online de un influencer din Romania. Artista si-a surprins comunitatea de aproape 1,2 milioane de fani de pe Instagram dand startul unei tombole ce are ca premiu o masina sau 10. 000 de euro. Unul din fanii artistei va avea astfel ocazia sa treaca in noul an la volanul unui automobil nou sau, la alegere, cu contul mai bogat cu 10. 000 de euro.

Evaluarea Airbnb a depasit joi 100 de miliarde de dolari, in cea mai mare oferta publica initiala care a avut loc in SUA in 2020

Pretul actiunilor Airbnb a crescut de peste doua ori la debutul bursier de joi, evaluand platforma pentru inchirieri de locuinte la putin peste 100 de miliarde de dolari, in cea mai mare oferta publica initiala care a avut loc in Statele Unite in 2020, transmite Reuters.

Prognoza meteo, azi, 11 decembrie 2020. Vreme calda in cea mai mare parte a teritoriului

Pentru ziua de astazi, 11 decembrie, meteorologii anunta vreme calda pentru aceasta perioada a anului. Cerul va fi temorar noros in cea mai mare parte a teritoriului, iar cantitatile de precipitatii vor.

DSP Bucuresti: in acest moment nu se impune carantinarea Capitalei. Cifrele sunt ingrijoratoare de la inceput Capitala a ajuns vineri la cea mai mare rata de infectare

Prefectul Capitalei, Traian Berbeceanu, si sefa Directiei de Sanatate Publica Bucuresti, Oana Nicolescu, au declarat vineri ca la acest moment nu se pune problema carantinarii Capitalei si ca nu a fost luata in discutie o astfel de masura, afirmand ca degeaba sunt impuse noi restrictii daca nu se respecta cele in vigoare deja. intrebata despre numarul mare de cazuri zilnice de COVID-19 in Bucuresti, Nicolescu a raspuns. Cifrele sunt ingrijoratoare de la inceput. Vineri, Capitala a ajuns la cea mai mare rata de infectare din Romania, de la debutul pandemiei - 7.

Coada de sute de persoane la moastele Sf. Spiridon, in orasul cu cea mai mare rata de infectare COVID-19

In plina pandemie, in orasul cu cea mai mare rata de infectare cu coronavirus, oamenii stau la coada la moaste.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )