Libnet.ro
UNICEF

08:30

Capitala si patru judete au depasit o rata de infectare de 3 la mia de locuitori

România Liberă România Liberă,
Capitala si patru judete au depasit o rata de infectare de 3 la mia de locuitori

Bucuresti si judetele Alba, Cluj, Harghita si Salaj au oficial peste 3 cazuri de Covid-19 la o mie d. continuă pe România Liberă

Bucuresti si alte 3 judete au depasit rata de infectare de 3 la mia de locuitori. Rata de infectare a judetelor

Aproape jumatate dintre judetele Romaniei se afla in scenariul rosu sau galben. Cea mai mare rata de infectare cu noul coronavirus din ultimele 14 zile s-a inregistrat in judetul Alba unde indicele a ajuns la 3,67 de cazuri la mia de locuitori.

Dambovita: Aproape jumatate dintre localitatile judetului au depasit rata de infectare cu SARS-COV-2 de 1,5 la o mie de locuitori

Un numar de 43 dintre cele 88 de localitati ale judetului Dambovita inregistreaza o rata de infectare cu noul coronavirus de peste 1,5 la o mie de locuitori, sase dintre acestea au depasit pragul de 3 la mie, printre ele fiind si municipiul resedinta de judet, Targoviste. Cele mai recente statistici arata 110 noi infectari in 24 de ore la nivelul judetului.

Incidenta in Romania: patru judete si municipiul Bucuresti au depasit 3 la mia de locuitori

Patru judete din tara si municipiul Bucuresti au depasit rata de 3 bolnavi la mia de locuitori. Alba este in continuare judetul cu cea mai mare rata a incidentei, de 3. Grupul de Comunicare Strategica a pr.

Timisoara va intra in scenariul rosu, dupa ce s-a depasit rata de trei cazuri de COVID-19 la o mie de locuitori

Rata de infectare cu coronavirus in Timisoara a depasit pragul de trei la mia de locuitori. Conform autoritatilor, incidenta cazurilor de COVID-19 a ajuns vineri la 3,39 cazuri la mia de locuitori.

Localitatea Berceni a intrat in scenariul rosu dupa ce rata de infectare a ajuns la 3,31. Ce masuri noi se impun

Localitatea Berceni din judetul Ilfov, aflata in apropierea Bucurestiului, a intrat in scenariul rosu sambata, de la ora 20. 00, dupa ce rata de infectare cu COVID-19 a depasit 3 la mia de locuitori, au anuntat reprezentantii prefecturii.

FOCURI DE ARMA IN CAPITALA: Patru barbati care furau catalizatoare de la masini, prinsi de politist

Patru barbati cu varste intre 22 si 33 de ani au fost surprinsi de politisti vineri noaptea in timp ce furau catalizatoarele mai multor autovehicule, in Sectorul 3 din Capitala. Politistii au tras 12 focuri de arma pentru a-i prinde pe hoti, care venisera cu doua autoturisme si au incercat sa fuga, conform news. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 08:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2222 seconds )