Libnet.ro
UNICEF

01:05

Localitatea Berceni a intrat in scenariul rosu dupa ce rata de infectare a ajuns la 3,31. Ce masuri noi se impun

Adevărul Adevărul,
Localitatea Berceni a intrat in scenariul rosu dupa ce rata de infectare a ajuns la 3,31. Ce masuri noi se impun

Localitatea Berceni din judetul Ilfov, aflata in apropierea Bucurestiului, a intrat in scenariul rosu sambata, de la ora 20. 00, dupa ce rata de infectare cu COVID-19 a depasit 3 la mia de locuitori, au anuntat reprezentantii prefecturii. continuă pe Adevărul

Localitatea Berceni, in scenariul rosu, dupa ce rata de infectare a ajuns 3,31 la mia de locuitori

Localitatea Berceni intra in scenariul rosu, incepand de sambata, ora 20,00, ca urmare a depasirii ratei de infectare cu noul coronavirus de 3 la mia de locuitori, au anuntat reprezentantii Institutiei Prefectului - Judetul Ilfov, relateaza Agerpres.

Berceni, in scenariul rosu. IPJ Ilfov a dispus o serie de masuri, purtarea mastii va fi obligatorie

Localitatea Berceni, din judetul Ilfov a depasit rata de infectare cu 3 la mia de locuitori. Astfel, incepand de sambata, 24 octombrie, incepand cu ora 20. 00, in localitate vor intra in vigoare o serie de.

Localitatea Berceni intra in scenariul rosu

Localitatea Berceni intra in scenariul rosu, incepand de azi, ora 20,00, ca urmare a depasirii ratei de infectare cu noul coronavirus de 3 la mia de locuitori, au anuntat reprezentantii Institutiei Prefectului - Judetul Ilfov, conform G4media.

Sibiul a intrat in scenariul rosu in privinta masurilor de combatere a Covid-19. Rata de infectare: 3,24 la mie

Potrivit datelor transmise, vineri, de Prefectura Sibiu, rata de infectare in municipiul Sibiu a ajuns la 3,24, dupa ce in ultimele 14 zile s-au inregistrat 555 cazuri, in afara focarelor.

Timisoara va intra in scenariul rosu, dupa ce s-a depasit rata de trei cazuri de COVID-19 la o mie de locuitori

Rata de infectare cu coronavirus in Timisoara a depasit pragul de trei la mia de locuitori. Conform autoritatilor, incidenta cazurilor de COVID-19 a ajuns vineri la 3,39 cazuri la mia de locuitori.

Timisoara a intrat oficial in scenariul rosu

Municipiul Timisoara a intrat oficial in scenariul rosu, dupa ce, in cursul zilei de vineri, a fost depasit indicele de infectare de 3 la mia de locuitori.

Timisoara, al treilea mare oras din Romania aproape de scenariul rosu Inspectoratul Scolar: Sunt 84 de elevi si profesori spitalizati cu COVID

Timisoara este al treilea mare oras din Romania, dupa Bucuresti si Cluj-Napoca, ce va intra in scenariul rosu intrucat rata de infectare se apropie de 3 la mia de locuitori. Inspectoratul Scolar Judetean Timis a anuntat miercuri o crestere a numarului elevilor si profesorilor confirmati cu COVID-19 si care sunt spitalizati.

DAMBOVITA: Municipiul Targoviste si localitatea Aninoasa intra in scenariul rosu

Municipiul Targoviste si localitatea Aninoasa intra in scenariul rosu, incepand de duminica, din cauza depasirii ratei de infectare cu noul coronavirus de 3 la mia de locuitori, au anuntat, sambata, reprezentantii Institutiei Prefectului - Judetul Dambovita, conform Agerpres.

Prefectul de Timis: Este probabil doar o chestiune de ore ca Timisoara sa intre in scenariul rosu Spitalele COVID din oras, ocupate 90%

Este o chestiune de ore pana cand Timisoara va intra in scenariul rosu, dupa depasirea incidentei de trei cazuri de COVID-19 la o mie de locuitori, au transmis autoritatile locale. Joi dimineata, indicele de infectare era 2,92 la mia de locuitori. in acelasi timp, spitalele care trateaza pacienti cu coronavirus sunt pline in proportie de 90 la suta.

1.500 elevi de la un Liceu din Ploiesti intra in scenariul rosu de predare a cursurilor

Colegiul Regina Maria din Ploiesti trece pe scenariul rosu dupa ce marti seara a fost confirmat un.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2014 seconds )