Libnet.ro
UNICEF

21:15

Timisoara va intra in scenariul rosu, dupa ce s-a depasit rata de trei cazuri de COVID-19 la o mie de locuitori

Adevărul Adevărul,
Timisoara va intra in scenariul rosu, dupa ce s-a depasit rata de trei cazuri de COVID-19 la o mie de locuitori

Rata de infectare cu coronavirus in Timisoara a depasit pragul de trei la mia de locuitori. Conform autoritatilor, incidenta cazurilor de COVID-19 a ajuns vineri la 3,39 cazuri la mia de locuitori. continuă pe Adevărul

Timisoara intra in scenariul rosu. Toti elevii din oras vor face cursuri online, masca devine obligatorie si in aer liber

Rata de infectare in Timisoara a depasit 31. 000 de locuitori. Odata cu atingerea acestui prag, scolile din oras intra in scenariul rosu, ceea ce inseamna ca toti elevii fac cursuri online. De asemenea, masca devine obligatorie si in aer liber.

UPDATE Alte trei mari orase din Romania intra in scenariul rosu. Rata de infectare a trecut de 3

Alte trei mari orase din Romania - Sibiu, Timisoara si Arad - intra in scenariul rosu, care presupune inchiderea scolilor, purtarea obligatorie a mastii si in spatiile deschise sau inchiderea restaurantelor, a teatrelor si cinematografelor. La Timisoara, rata de infectare a ajuns vineri la 3,39 la mia de locuitori, la Sibiu - 3,24, iar la Arad incidenta a ajuns la 3,08 cazuri.

Timisoara intra in scenariul rosu.Vor urma restrictii.Prefectul judetului Timis: E o chestiune de ore

Estedoar o chestiune de cateva ore ca Timisoara sa intre in scenariul rosu, avand in vedere ca in aceasta dimineata indicele de infectare este de 2,921000 de locuitori.

Dupa Bucuresti, judetul Alba intra in scenariul rosu. Indicele de infectare cu coronavirus in fiecare judet din tara

Judetul Alba a depasit, marti, pragul de 3 cazuri de COVID-19 la mia de locuitori, cu 3,06 fiind al doilea dupa Bucuresti unde indicele a ajuns la 3,23. Aproape de scenariul rosu este Harghita, unde rata de infectare e de 2,84, potrivit datelor publicate marti de Grupul de Comunicare Strategica.

Prefectul de Timis: Este probabil doar o chestiune de ore ca Timisoara sa intre in scenariul rosu Spitalele COVID din oras, ocupate 90%

Este o chestiune de ore pana cand Timisoara va intra in scenariul rosu, dupa depasirea incidentei de trei cazuri de COVID-19 la o mie de locuitori, au transmis autoritatile locale. Joi dimineata, indicele de infectare era 2,92 la mia de locuitori. in acelasi timp, spitalele care trateaza pacienti cu coronavirus sunt pline in proportie de 90 la suta.

1.500 elevi de la un Liceu din Ploiesti intra in scenariul rosu de predare a cursurilor

Colegiul Regina Maria din Ploiesti trece pe scenariul rosu dupa ce marti seara a fost confirmat un.

Alba, primul judet care intra in scenariul rosu, cu aproape 2.000 de cazuri active de COVID-19. Ce spune prefectul despre masurile restrictive

Grupul de Comunicare Strategica a transmis marti situatia actualizata a incidentei cazurilor COVID pe judete. Judetul Alba se afla pe primul loc cu incidenta de 3. 06 anterior 2. 95), dupa Bucuresti, care are anterior 3.

Timisoara a intrat oficial in scenariul rosu

Municipiul Timisoara a intrat oficial in scenariul rosu, dupa ce, in cursul zilei de vineri, a fost depasit indicele de infectare de 3 la mia de locuitori.

CORONAVIRUS |Municipiul Dej intra in scenariul rosu. Masca devine obligatorie peste tot

Municipiul Dej intra in scenariul rosu in urma depasirii pragului de trei cazuri la mia de locuitori, iar noi masuri de restrictionare a activitatilor vor fi aplicate, potrivit someseanul. ro. Rata de.

Timisoara intra in scenariul rosu. De luni, cursurile se vor tine exclusiv online

Toate unitatile de invatamant din Timisoara si alte 13 localitati din judetul Timis vor avea, de lun.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2172 seconds )