Libnet.ro
UNICEF

23:30

Carambol pe o autostrada din Texas: peste 100 de masini facute praf, 6 morti si zeci de raniti FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Carambol pe o autostrada din Texas: peste 100 de masini facute praf, 6 morti si zeci de raniti FOTO VIDEO

Zeci de masini au fost facute praf intr-un accident de proportii, pe o autostrada interstatala din Texas, Statele Unite. Cel putin 6 morti si 65 deraniti este bilantul tragic al impactului devastator produs joi dimineata. continuă pe Adevărul

Accident in lant pe o autostrada din SUA: Peste 130 de masini s-au transformat in mormane de fiare (VIDEO)

Un accident grav de circulatie s-a produs pe o autostrada din Texas. Peste 130 de masini au fost implicate intr-un carambol cauzat de polei care a facut franarea imposibila. in urma accidentului sase.

Accident in lant in SUA. Peste 100 de masini implicate, cinci morti

Accident in lant in Texas, in urma unui carambol cu 100 de vehicule. Cinci oameni au muritsi alte cateva zeci au fost ranite pe o autostrada interstatala inghetata, informeaza News. Mike Drivdahl,.

Peste 100 de raniti in cutremurul cu magnitudinea 7,3 din Japonia

Peste 100 de persoane au fost ranite in Japonia in urma cutremurului cu magnitudinea 7,3 care a zguduit provincia Fukushima, fiind resimtit puternic inclusiv in capitala Tokyo, la peste 200 km distanta, a anuntat duminica biroul premierului Yoshihide Suga, citat de dpa si preluat de Agerpres. Cel putin 96 de persoane au fost ranite in prefecturile Fukushima si Miyagi si in regiunea Kanto, care include Tokyo, a anuntat televiziunea japoneza NHK. Institutul american de geofizica evaluat initial cutremurul la o magnitudine de 7,1, care a fost apoi reevaluata de autoritatile japoneze la 7,3. Epicentrul cutremurului a fost la 72 km est-nord-est de orasul Namie.

Efecte adverse ale vaccinului AstraZeneca. Peste 100 de cadre medicale au trecut prin clipe cumplite

Noul vaccin AstraZeneca se pare ca are efecte secundaer in mai multte cazuri de persoane vaccinate. Conform presei franceze, 149 de ingrijitori au dezvoltat reactii adverse dupa ce au primit vaccinul AstraZeneca. Reactii adverse dupa administrarea vaccinului AstraZeneca Potrivit cifrelor Agentiei Nationale pentru Siguranta Medicamentelor publicate joi seara, 149 de ingrijitori au dezvoltat sindrom gripal .

Cutremur cu magnitudinea de 7,3 in Japonia. Peste 100 de persoane au fost ranite (VIDEO)

Un seism puternic, de 7,3 grade pe scara Richter s-a produs in regiunea Fukushima, din Japonia. Seismul s-a produs la o adancime de 60 de kilometri in Oceanul Pacific. Cutremurul a fost resimtit puternic, iar cel.

Avarie la sistemul de termoficare din Ploiesti: Peste 4.000 de apartamente si mai multe institutii, printre care Maternitatea din oras, fara apa calda si caldura

Primaria Municipiului Ploiesti anunta ca peste 4. 000 de apartamente din oras nu vor avea apa calda si caldura pana duminica seara la ora 21. 00, din cauza unei avarii la sistemul de termoficare. Afectate de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2039 seconds )