Libnet.ro
UNICEF

10:00

Cutremur cu magnitudinea de 7,3 in Japonia. Peste 100 de persoane au fost ranite (VIDEO)

B1 B1,
Cutremur cu magnitudinea de 7,3 in Japonia. Peste 100 de persoane au fost ranite (VIDEO)

Un seism puternic, de 7,3 grade pe scara Richter s-a produs in regiunea Fukushima, din Japonia. Seismul s-a produs la o adancime de 60 de kilometri in Oceanul Pacific. Cutremurul a fost resimtit puternic, iar cel. continuă pe B1

Peste 100 de raniti in cutremurul cu magnitudinea 7,3 din Japonia

Peste 100 de persoane au fost ranite in Japonia in urma cutremurului cu magnitudinea 7,3 care a zguduit provincia Fukushima, fiind resimtit puternic inclusiv in capitala Tokyo, la peste 200 km distanta, a anuntat duminica biroul premierului Yoshihide Suga, citat de dpa si preluat de Agerpres. Cel putin 96 de persoane au fost ranite in prefecturile Fukushima si Miyagi si in regiunea Kanto, care include Tokyo, a anuntat televiziunea japoneza NHK. Institutul american de geofizica evaluat initial cutremurul la o magnitudine de 7,1, care a fost apoi reevaluata de autoritatile japoneze la 7,3. Epicentrul cutremurului a fost la 72 km est-nord-est de orasul Namie.

Efecte adverse ale vaccinului AstraZeneca. Peste 100 de cadre medicale au trecut prin clipe cumplite

Noul vaccin AstraZeneca se pare ca are efecte secundaer in mai multte cazuri de persoane vaccinate. Conform presei franceze, 149 de ingrijitori au dezvoltat reactii adverse dupa ce au primit vaccinul AstraZeneca. Reactii adverse dupa administrarea vaccinului AstraZeneca Potrivit cifrelor Agentiei Nationale pentru Siguranta Medicamentelor publicate joi seara, 149 de ingrijitori au dezvoltat sindrom gripal .

Vaccinarea anti-COVID in Romania: Peste 100.000 de persoane programate pentru vaccinarea cu serul AstraZeneca, in 24 de ore 74 de programari pe minut

In 24 de ore, numarul programarilor pe platforma electronica pentru vaccinarea cu AstraZeneca a depasit 100. 000 de persoane, fiind 74 de inscrieri pe minut, anunta Comitetul de coordonare a vaccinarii.

Peste 100.000 de persoane, programate pentru vaccinarea cu serul AstraZeneca, intr-o singura zi: 179 de oameniminut

Mai mult de 100. 000 de persoane s-au programat pana acum pentru vaccinarea cu AstraZeneca, in doar 24 de ore, potrivit datelor puse la dispozitia Comitetului National de Coordonare a Activitatilor privind Vaccinarea impotriva COVID-19 CNCAV) de Serviciul de Telecomunicatii Speciale STS).

Accident in lant in SUA. Peste 100 de masini implicate, cinci morti

Accident in lant in Texas, in urma unui carambol cu 100 de vehicule. Cinci oameni au muritsi alte cateva zeci au fost ranite pe o autostrada interstatala inghetata, informeaza News. Mike Drivdahl,.

ştiri de la B1

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2096 seconds )