Libnet.ro
UNICEF

01:05

Caravana filmelor TIFF debuteaza in Piata Sfatului din Brasov

România Liberă România Liberă,
Caravana filmelor TIFF debuteaza in Piata Sfatului din Brasov

Caravana filmelor TIFF debuteaza la sfarsitul saptamanii la Brasov, in Piata Sfatului, unde cinefilii vor putea viziona in aer liber trei filme de succes, Canibal, Domnisoara Christina si Sunt o baba comunista. continuă pe România Liberă

Caravana Filmelor TIFF revine in aceasta vara in orasul tau!

Asociatia pentru Promovarea Filmului Romanesc APFR), organizatorul Festivalului International de Film Transilvania TIFF), continua proiectul Caravana Filmelor TIFF/ Operation Kino. Organizata impreuna cu.

Caravana Filmelor TIFF, in weekend la Brasov

Filmele vor rula in Piata Sfatului de la ora 22. 00, iar intrarea publicului este libera. Caravana aduce in atentia publicului filme de succes, premiate la TIFF, punand accent totodata pe cele mai iubite filme romanesti ale anului.

Ucraina: Patru persoane au fost ranite intr-un schimb de focuri in Piata Independentei din Kiev

Politia ucraineana a anuntat, luni, ranirea a patru persoane intr-un schimb de focuri produs in Piata Independentei din centrul Kievului, ocupata in continuare de sute de protestatari, relateaza.

Accident grav la Uzina de Uraniu din Brasov. Doua femei aduse la Bucuresti cu un elicopter SMURD. Pacientele sunt in stare grava

Un accident grav a avut loc, mierucuri dimineata, la Uzina de Uraniu de langa Brasov. Doua persoane au fost grav ranite. Un elicopter SMURD aduce la Bucuresti cele doua victime care au suferit arsuri pe suprafete mari din corp.

Cel putin patru raniti in Piata Independentei din Kiev

Pe retelele de socializare au aparut informatii ca in urma confruntarilor din centrul Kievului ar fi murit trei persoane, iar mass-media ucraineana sustine ca incidentul ar fi facut 10-15 raniti in randul militantilor din Maidan .

ştiri din Cultura

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2309 seconds )