Libnet.ro
UNICEF

12:30

CARBURANTII S-AU SCUMPIT DIN NOU!

B1 B1,
CARBURANTII S-AU SCUMPIT DIN NOU!

Preturile la carburanti au crescut din nou, la mai putin de doua saptamani de la ultima majorare. Vineri, litrul de benzina si motorina a ajuns la 5,2 lei, fata de 5,05 lei cat costa in. continuă pe B1

Carburantii s-au scumpit din nou: Motorina si benzina au ajuns la 5,2 lei/litru, GPL-ul la 2,4 lei

Preturile la pompa au urcat din nou, ajungand, vineri, la 5,2 lei/litru pentru motorina si benzina fata de 5,05 lei/litru in zilele anterioare) si la 2,4 lei/litru pentru gazul petrolier lichefiat GPL), fata de 2,2 lei/litru. Soferii cred ca aceste scumpiri sunt gaz pe focul tensiunilor politice, scrie Mediafax.

Carburantii s-au scumpit din nou. Vezi noile preturi la motorina si benzina

Preturile la pompa au urcat din nou, ajungand vineri la 5,2 lei/litru pentru motorina si benzina fata de 5,05 lei/litru in zilele anterioare) si la 2,4 lei/litru pentru gazul petrolier lichefiat.

Pretul energiei a crescut din nou abrupt, cu aproape 20%

Pretul mediu al energiei electrice tranzactionate pe piata spot a bursei OPCOM PZU) a avut, din nou, un salt abrupt, la inceputul acestei saptamani, dupa o perioada in care a inregistrat scaderi constante.

Bacsisul ar putea fi din nou impozitat

Bacsisul ar putea fi in curand impozitat, dupa o incercare mai veche si nereusita. Asta isi doresc cei din organizatiile de hoteluri si restaurante, dar nu si ospatarii, care se.

Cine-a pus fantana in drum? Dorel loveste din nou (FOTO)

O fantana rasare in mijlocul drumului, chiar pe carosabil. Putul se afla in mjlocul unei strazi din orasul Buzias, oricat de ciudat pare. Fantana are o poveste.

Licitatia de peste 21,2 milioane de euro pentru dezvoltarea si mentenanta sistemului IT al APIA a fost contestata: O firma acuza ca s-ar incerca din nou trucarea procedurii

Licitatia APIA pentru dezvoltarea si mentenanta sistemului IT, contract cu o valoare estimata de peste 21,2 milioane de euro, a fost contestata in data de 5 octombrie, arata datele din Sistemul Electronic de Achizitii Publice. Firma, al carei nume este anonimizat, acuza APIA ca ar fi inclus in documentatie informatii confuze si incomplete care ar avantaja operatori ca Teamnet si Siveco si ca ar fi modificat documentatia in aceeasi zi cu depunerea ofertelor, cerand anularea licitatiei. Contactati de HotNews. ro, oficialii APIA au precizat ca procedura de achizitie nu poate fi finalizata pana cand CNSC Consiliul National de Solutionare a Contestatiilor) nu va emite Decizia de solutionare a acestei contestatii.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2226 seconds )