Libnet.ro
UNICEF

01:05

Carcasa modulara care iti transforma telefonul intr-unul mai bun si mai interesant

Playtech Playtech,
Carcasa modulara care iti transforma telefonul intr-unul mai bun si mai interesant

Dupa telefonul modular Project Ara, o noua companie vrea sa aduca in atentia publicului carcasa modulara. Dar cum ar putea aceasta imbunatati dispozitivele? Nexpaqeste o noua campanie pe Kickstarter care vrea sa creeze carcasa modulara pentru smartphone-uri. La fel ca si Project Ara, o initiativarelativ similara a celor de la Google, Nexpaq se bazeaza pe diverse [] Carcasa modulara care iti transforma telefonul intr-unul mai bun si mai interesant Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Carcasa modulara care iti transforma telefonul in cel mai bun de pe piata

Dupa Project Ara, o noua companie vrea sa aduca in atentia publicului carcasa modulara. Dar cum ar putea aceasta imbunatati dispozitivele? Nexpaqeste o noua campanie pe Kickstarter care vrea sa creeze carcasa modulara pentru smartphone-uri. La fel ca si Project Ara, o initiativarelativ similara a celor de la Google, Nexpaq se bazeaza pe diverse module care [] Carcasa modulara care iti transforma telefonul in cel mai bun de pe piata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Samsung isi transforma telefonul intr-unul dintre cei mai iubiti supereroi

Oricine a vazut ultimele cateva filme Marvel cu super eroi,inclusiv Avengers: Age of Ultron, va poate confirma ca prezenta gadgeturilor Samsung in film este mai mult decat evidenta. Asa ca supereroii vin pe telefoane.

Reinventarea incarcatorului portabil: Carcasa care iti incarca iPhone-ul prin unde radio

Pentru ca incarcatoarele portabile nu sunt tocmai eficiente, cei de la Nikola Labs au gasit o solutie inedita pentru utilizatorii de iPhone: carcasa care iti incarca telefonul. Potrivit lui Rob Lee, cofondator al Nikola Labs, 97% din energia pe care un smartphone o consuma pentru a copia date si conexiuni vocale folosind frecvente radio este [] Reinventarea incarcatorului portabil: Carcasa care iti incarca iPhone-ul prin unde radio Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Aceasta carcasa modulara va imbunatati performanta telefonului cu mai putini bani decat ai da pe unul nou

Nexpaqeste o noua campanie peKickstartercare vrea sa creeze carcasa modulara pentru smartphone-uri. Nexpaq se bazeaza pe diverse module care va pot imbunatati telefonul in diverse moduri.

Armata americana a dat publicitatii un clip uimitor: Gloantele inteligente care iti pot schimba traiectoria pentru a lovi o tinta in miscare (VIDEO)

O agentie de cercetare a armatei americane, Defense Advanced Research Projects Agency DARPA), a dat publicitatii o inregistrare video in care prezinta gloante inteligente care iti pot schimba traiectoria pentru.

Carcasa care incarca un iPhone prin unde radio este reala si tare utila

Pentru ca incarcatoarele portabile nu sunt tocmai eficiente, cei de la Nikola Labs au gasit o solutie inedita pentru utilizatorii de iPhone: carcasa care iti incarca telefonul. Potrivit lui Rob Lee, cofondator al Nikola Labs, 97% din energia pe care un smartphone o consuma pentru a copia date si conexiuni vocale folosind frecvente radio este [] Carcasa care incarca un iPhone prin unde radio este reala si tare utila Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )