Libnet.ro
UNICEF

05:00

Samsung isi transforma telefonul intr-unul dintre cei mai iubiti supereroi

Adevărul Adevărul,
Samsung isi transforma telefonul intr-unul dintre cei mai iubiti supereroi

Oricine a vazut ultimele cateva filme Marvel cu super eroi,inclusiv Avengers: Age of Ultron, va poate confirma ca prezenta gadgeturilor Samsung in film este mai mult decat evidenta. Asa ca supereroii vin pe telefoane. continuă pe Adevărul

Carcasa modulara care iti transforma telefonul intr-unul mai bun si mai interesant

Dupa telefonul modular Project Ara, o noua companie vrea sa aduca in atentia publicului carcasa modulara. Dar cum ar putea aceasta imbunatati dispozitivele? Nexpaqeste o noua campanie pe Kickstarter care vrea sa creeze carcasa modulara pentru smartphone-uri. La fel ca si Project Ara, o initiativarelativ similara a celor de la Google, Nexpaq se bazeaza pe diverse [] Carcasa modulara care iti transforma telefonul intr-unul mai bun si mai interesant Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Mofturosul Ryan Gosling isi mananca cerealele si incheie unul dintre cele mai populare virale

Daca esti un utilizator de Internet cu un simt decent al umorului, cu siguranta iti sunt cunoscute vine-urile in care Ryan Gosling este mofturos la mancare. Este vorba de o serie de vine-uri simpatice si amuzante, care poarta numele previzibilRyan Gosling Wont Eat His Cereal. Din nefericire,Ryan McHenry, cel care a avut ideea acestor vine-uri, [] Mofturosul Ryan Gosling isi mananca cerealele si incheie unul dintre cele mai populare virale Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Carcasa modulara care iti transforma telefonul in cel mai bun de pe piata

Dupa Project Ara, o noua companie vrea sa aduca in atentia publicului carcasa modulara. Dar cum ar putea aceasta imbunatati dispozitivele? Nexpaqeste o noua campanie pe Kickstarter care vrea sa creeze carcasa modulara pentru smartphone-uri. La fel ca si Project Ara, o initiativarelativ similara a celor de la Google, Nexpaq se bazeaza pe diverse module care [] Carcasa modulara care iti transforma telefonul in cel mai bun de pe piata Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Unul dintre fiii actorului Alain Delon, cercetat pentru agresiune

Politia franceza il ancheteaza pe unul dintre fiii actorului Alain Delon pentru agresiune in urma unui incident care a avut loc sambata seara intr-un hotel din Paris, scrie Mediafax. Sambata, Anthony Delon.

Unul dintre cele mai bune jocuri pentru mobil este disponibil la pret redus

Star Wars: KOTOR este unul dintre cele mai frumoase, dar si cele mai scumpe jocuri de tip RPG pentru mobil. Astazi, acesta poate fi cumparat la un pret redus. Star Wars: KOTOR este una dintre cele mai reusit portari ale unui joc si este disponibil acum la un pret redus atat pe Google Play, cat [] Unul dintre cele mai bune jocuri pentru mobil este disponibil la pret redus Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Unul dintre atacatorii din Texas a fost identificat

Anchetatorii l-au identificat pe unul dintre suspectii atacului din Garland, Texas. Barbatul se numeste Elton Simpson, este originar din Arizona si a mai fost anchetat pentru terorism, potrivit unui oficial din cadrul FBI, relateaza ABC, conform Mediafax.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2149 seconds )