Libnet.ro
UNICEF

12:00

Cardul de sanatate, blocat din nou. Reprezentant al medicilor de familie: Orice forma de dialog cu Casa Nationala este inexistenta (VIDEO)

B1 B1,
Cardul de sanatate, blocat din nou. Reprezentant al medicilor de familie: Orice forma de dialog cu Casa Nationala este inexistenta (VIDEO)

Cardul de sanatate se dovedeste un adevarat cosmar pentru pacienti. Medicii anunta ca sistemul cardului de sanatate este din nou nefunctional, informeaza B1 TV. in aceasta saptamana, cardul a . continuă pe B1

Cardul de sanatate este din nou blocat

Cardul de sanatate este din nou blocat, presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate CNAS), Radu Tibichi, declarand, pentru News. ro, ca va fi aplicat ordinul care le permite medicilor de familie sa transmite offline documentele necesare.

Cardul de sanatate este DIN NOU blocat

Cardul de sanatate este din nou blocat, marti dimineata. Presedintele Casei Nationale de Asigurari de Sanatate, Radu Tibichi, a declarat, pentru News. ro, ca daca avaria nu va fi rezolvata rapid, atunci va f.

Cardul de sanatate s-a blocat din nou. Retetele ar putea fi eliberate offline

Functionarea cardului de sanatate da bataie de cap medicilor si farmacistilor. Cardul de sanatate este din nou blocat, marti dimineata, avaria fiind semnalata in jurul orei 10.

Sistemul IT al cardului de sanatate a devenit din nou indisponibil marti, incepand cu ora 09:00/Contractele de mentenanta cu Teamnet nu au fost inca semnate

Sistemul informatic al cardului national de asigurari de sanatate a devenit din nou indisponibil marti, incepand cu ora 10:00, datorita unor probleme tehnice, iar pana la remedierea problemelor, serviciile medicale, medicamentele si dispozitivele medicale se acorda in regim off-line, a anuntat Casa Nationala de Asigurari de Sanatate CNAS). Contactat de HotNews. ro, Liviu Nicolescu, director general adjunct in CNAS, a spus ca spera ca problemele sa fie remediate in cursul acestei zile si ca, in aceasta luna, sa se semneze cu Teamnet si contractele de peste 5 milioane de euro pentru mentenanta la Cardul de sanatate CEAS) si la Platforma Informatica din Asigurarile de Sanatate PIAS).

Lucarile la tronsonul de autostrada Suplacu de Barcau - Bors vor fi, din nou, scoase la licitatie

Lucarile la tronsonului de autostrada Suplacu de Barcau - Bors vor fi, din nou, scoase la licitatie, dupa ce, dupa ce compania spaniola, Corsan, a cerut rezilierea contractului.

Delia si Carlas Dreams, din nou in vizorul CNA, din cauza pieselor Gura ta si Acele(VIDEO)

Delia si Carla's Dreams sunt din nou in vizorul CNA. Versurile melodiilor Gura ta si Acele au fost analizate intr-o sedinta a Consiliului. Asta dupa ce s-au primit mai multe.

Extremistii care au vrut sa arunce in aer manifestatiile de 1 Decembrie de anul trecut sunt, vineri, din nou, in fata magistratilor

Magistratii Curtii de Apel Bucuresti judeca vineri un nou termen in dosarul extremistilor Szocs Zoltan si Beke Istvan, acuzati ca intentionau sa detoneze un dispozitiv exploziv improvizat la manifestarile de 1 Decembrie de anul trecut de la Targu Secuiesc, relateaza Agerpres.

Casa Tineretului - din nou promisiune electorala, in Giurgiu

De fiecare data cand se apropie alegerile, Consiliul Judetean Giurgiu alege sa reia discutiile legate de finalizarea Casei Tineretului din Municipiul Giurgiu, a carei structura de rezistenta a fost ridicata inainte de anul 1990.

Faze tari: Momentul in care o femeie este lovita de trasnet pe strada. Ce facea in acele clipe (video); Dupa 70 de ani, un fenomen astronomic magnific va putea fi admirat din nou pe cer; Copiii bogatasilor lumii au scapat de sub control cu gesturile care

A baut in fiecare zi 4-5 cutii de suc energizant. Dupa o luna, soc. Un barbat de 50 de ani a fost diagnosticat de medici cu hepatita acuta dupa ce a consumat in fiecare zi cate 4-5 doze de bautura energizanta. I-a explodat tigara electronica in mana si barbatul a luat foc. Incidentul surprins de camerele de supraveghere, in Toulouse. Un incident socant a fost filmat pe o strada din Toulouse.

Aurul si moneda unica europeana castiga din nou teren

La Sibex, prima jumatate din cea de a doua sedinta a saptamanii a adus doar 15 contracte, cu o valoare echivalenta de circa 40. 000 lei, interesul pentru derivate mentinandu-se la cote minime.

ştiri de la B1

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )