Libnet.ro
UNICEF

11:15

Care e cea mai mare dorinta a Cristinei Neagu la revenirea in Romania. Sper din tot sufletul sa traiesc asta!

Adevărul Adevărul,
Care e cea mai mare dorinta a Cristinei Neagu la revenirea in Romania. Sper din tot sufletul sa traiesc asta!

Cristina Neagu a semnat cu CSM Bucuresti, campioana Europei in acest moment, formatie la care va evolua din vara, dupa ce isi va termina contractul cu Buducnost Podgorica. continuă pe Adevărul

Decizia de a imparti 30 miliarde lei pe credite de angajament - cea mai mare teapa a PSD

Secretarul general interimar al PNL Cristian Busoi sustine ca cea mai mare parte a celor 30 miliarde de lei pe care Guvernul Grindeanu ii aloca autoritatilor locale vor reveni alesilor social-democrati, avand in vedere ca termenul de depunere a acestor proiecte se incheie in doua zile, iar criteriile sunt necunoscute.

Cum a ajuns sa se darame peste soferi si pietoni moara din Braila care, la inceputul secolului XX, era cea mai mare constructie de acest fel din SE Europei

Cladirea fostei mori Lykiardopoulos, un monument impunator al Brailei, care in urma cu un secol era unic in Romania, se degradeaza implacabil, sub privirile indiferente ale actualilor proprietari si ale autoritatilor locale. Deja, din cauza tencuielii si caramizilor care se desprind de pe fatada, impunatoarea moara a devenit un adevarat pericol public.

Busoi: OUG 6/2017 este cea mai mare teapa pe care o da PSD bugetului Romaniei dupa teapa Bancorex

Secretarul general interimar al PNL, Cristian Busoi, a declarat, sambata, la Baia Mare, ca parlamentarii liberali vor face tot ce se poate legal pentru a opri aprobarea Ordonantei de urgenta 6/2017, prin care Ministerul Dezvoltarii condus de.

Petrolul da ora exacta in fotbalul romanesc! Echipa din liga a patra are cea mai mare medie de spectatori din tara

Intr-un fotbal din ce in ce mai sarac in spectatori, Petrolul Ploiesti, echipa aflata acum in liga a patra, ofera un exemplu demn de remarcat.

Cea mai mare GAFA! Un sud-african s-a dat de gol in direct la TV: Pentru sotia si pentru iubita mea (VIDEO)

Mohammed Anas, un jucator al echipei Free State Stars din Africa de Sud, a marcat doua goluri in meciul cu Ajax Cape Town, 2-2, din prima liga. Dupa meci, la interviul cu reporterii, Anas a comis o gafa uri.

Declaratie de milioane a Cristinei Neagu dupa ce a fost desemnata pentru a treia oara cea mai buna handbalista a lumii: As da toate titlurile pentru....

Cristina Neagu, jucatoare la Buducnost Podgorica si la nationala Romaniei, a fost desemnata cea mai buna handbalista a lumii pentru a treia oara.

Declaratie de milioane a Cristinei Neagu dupa ce a fost desemnata pentru a treia oara cea mai buna handbalista a lumii: As da toate titlurile pentru...

Cristina Neagu, jucatoare la Buducnost Podgorica si la nationala Romaniei, a fost desemnata cea mai buna handbalista a lumii pentru a treia oara.

Generali creste dividendul cu 11%

Assicurazioni Generali SpA, cea mai mare companie italiana de asigurari, a decis sa majoreze cu 11% dividendele pe care le plateste pentru 2016, an in care a inregistrat cel mai mare profit net din ultimii noua ani.

Euro se mentine peste 4,56 lei. Leul este moneda cu cea mai slaba evolutie din regiune

Banca Nationala a Romaniei BNR) a anuntat luni un curs de referinta de 4,5627 lei/euro, in scadere usoara, de sub 0,1%, fata de nivelul din sedinta precedenta, in conditiile in care leul continua sa fie moneda din regiune cu cea mai slaba performanta, din cauza ingrijorarilor privind politicile economice si fiscale interne.

Cum va arata cea mai moderna parcare de bloc din Focsani. Va avea supraveghere video si sistem automat de parcare, cu bariera

Parcarea de pe strada Eroilor din Focsani, care deserveste 15 imobile, din care jumatate cu opt etaje, va deveni in cateva luni cea mai moderna.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,244 seconds )