Libnet.ro
UNICEF

14:00

CARE ESTE 2! Liviu Dragnea: Am mers cu elicopterul la Tebea pentru siguranta; am platit eu, ca PERSOANA FIZICA

B1 B1,
CARE ESTE 2! Liviu Dragnea: Am mers cu elicopterul la Tebea pentru siguranta; am platit eu, ca PERSOANA FIZICA

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca a preferat sa mearga cu elicopterul la Sarbatorile Nationale de la Tebea pentru siguranta sa, in conditiile in care cursa a fost condusa. continuă pe B1

Dragnea a recunoscut ca a mers cu elicopterul la Tebea: A fost platit de mine, pe persoana fizica. Presa locala: Zborul a costat 5.000 de euro

Presedintele PSD Liviu Dragnea a recunoscut ca a mers la serbarile de la Tebea cu un elicopter inchiriat. intrebat cine a platit elicopterul, liderul PSD a spus: Eu. Pe persoana fizica.

Dragnea a recunoscut ca a mers cu elicopterul la Tebea: E platit de mine pe persoana fizica

Liviu Dragnea, presedintele PSD, a recunoscut marti ca a mers la serbarile de la Tebea cu un elicopter inchiriat. Intrebat cu ce bani l-a platit, seful social-democratilor a spus ca e platit de mine pe persoana fizica.

Liviu Dragnea a mers la Tibea cu elicopterul: A fost platit de mine, persoana fizica

Liderul PSD Liviu Dragnea a confirmat, marti, ca a mers la Tebea cu elicopterul, dupa ce informatia a aparut in presa locala.

Presa locala: Dragnea a mers la Tebea cu elicopterul, pentru care ar fi platit circa 5000 euro

Presedintele PSD Liviu Dragnea a mers la serbarile de la Tebea cu un elicopter inchiriat, pentru care ar fi cheltuit circa 5000 euro, relateaza publicatia locala Glasul Hunedoarei, citand surse.

Liviu Dragnea, zbor de mii de euro cu elicopterul privat, la Tebea: Care este legatura dintre afacerile din Brazilia, Tel Drum si firma care detine aparatul de zbor (FOTO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost prezent la sfarsitul saptamanii trecute la Tebea, la Serbarile Nationale, organizate ca omagiu adus lui Avram Iancu. Liderul social-democratilor a venit si a.

Presa locala: Dragnea a mers la Tebea cu un elicopter inchiriat pentru 5.000 euro

Presedintele PSD Liviu Dragnea a mers la serbarile de la Tebea cu un elicopter inchiriat, pentru care ar fi cheltuit circa 5000 euro, relateaza publicatia localaGlasul Hunedoarei, citand surse.

Liviu Dragnea la Antena 3: Obligatoriu Comisia de control SRI il va chema la audieri pe domnul Dragomir. / Nu ne pot inchide pe toti, raman cativa sa duca treaba la capat. Tara asta e sugrumata

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti seara, la Antena 3, ca Obligatoriu Comisia de control SRI il va chema la audieri pe domnul Dragomir fost ofiter SRI - n. red. Daca Comisia de control SRI va constata ca i se depasesc atributiile, se va lua in calcul infiintarea unei comisii speciale de ancheta. S-a mers pe tinte. S-au stabilit, probabil s-a facut o lista, probabil ca doamna Kovesi va avea un punct de vedere. Incet-incet, adevarul iese la iveala. Cei care au procedat asa vor da socoteala, a mai adaugat Dragnea.

LIVE TEXT Liviu Dragnea la Antena 3: Obligatoriu Comisia de control SRI il va chema la audieri pe domnul Dragomir. / Nu ne pot inchide pe toti, raman cativa sa duca treaba la capat

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, marti seara, la Antena 3, ca Obligatoriu Comisia de control SRI il va chema la audieri pe domnul Dragomir fost ofiter SRI - n. red. Daca Comisia de control SRI va constata ca i se depasesc atributiile, se va lua in calcul infiintarea unei comisii speciale de ancheta.

Liviu Dragnea: Marti va fi propus un ministru plin la Aparare. Nu e nicio criza la MApN

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a anuntat, duminica, la Tebea, ca, marti, PSD va propune un nou ministru pentru Aparare, dupa consultarile ce vor avea loc in cadrul Biroului Permanent National,.

VIDEO Liviu Dragnea spune ca va anunta marti numele noului ministru al Apararii si ca nu s-a consultat cu Hans Klemm

Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat duminica, la Tebea, ca marti va avea loc o sedinta largita a partidului, in cadrul careia ii va propune premierului Mihai Tudose numele noului ministru al Apararii .

ştiri de la B1

actualitate, 14:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1999 seconds )