Libnet.ro
UNICEF

20:30

Care este cea mai bine vanduta masina sedan din SUA

Adevărul Adevărul,
Care este cea mai bine vanduta masina sedan din SUA

In ciuda pierderilor financiare ale companiei Tesla, Tesla Model 3 ramane cea mai bine vanduta masina sedan din SUA la momentul actual. Cele mai recente estimari releva faptul ca Tesla a reusit sa vanda 13. 500 de astfel de autovehicule, adica echivalentul vanzarilor urmatorilor trei comeptitori adunate. continuă pe Adevărul

Care este cel mai bine vanduta masina sedan din SUA

In ciuda pierderilor financiare ale companiei Tesla, Tesla Model 3 ramane cea mai bine vanduta masina sedan din SUA la momentul actual. Cele mai recente estimari releva faptul ca Tesla a reusit sa vanda 13. 500 de astfel de autovehicule, adica echivalentul vanzarilor urmatorilor trei comeptitori adunate.

Eurobarometru: Romania nu mai este cea mai corupta tara din Europa

Romania nu mai este cea mai corupta tara din Europa, potrivit ultimului Eurobarometru, atrage atentia politologul Alina Mungiu Pippidi, care subliniaza ca romanii ar trebui sa nu se mai exprime asa de.

LOVITURA in lumea mondena! FUEGO a dezvaluit cine este cea mai importanta femeie din viata sa! IRINA LOGHIN nu a stiut niciodata asta (FOTO)

Celebrul cantaret Paul Surugiu, cunoscut publicului larg drept Fuego, s-a fotografiat la malul marii impreuna cu mama sa. Artistul a scris un mesaj emotionant pe pagina personala de Facebook despre cea mai.

Biblia Pierduta, cea mai bine vanduta carte a unui roman strarneste mania fanaticilor din Serbia. Scene incredibile in centrul Belgradului

Incident neobisnuit in capitala Serbiei. Un barbat a spart cu o caramida vitrina care afisa coperta cartii autorului roman Igor Bergler.

Manastirea crestina care rezista in mijlocul musulmanilor, de mai bine de 1.500 de ani!

La poalele Muntelui Sinai se afla Manastirea Sfanta Ecaterina, numita cea mai veche Manastire Crestina din lume sau Sfanta Manastire a lui Dumnezeu. Aceasta sfanta asezare pentru crestini.

Romani, fiti mandri: Robert Hajnal, performanta formidabila la cea mai tare cursa de ultramaraton din lume

Cei mai multi oameni au auzit de Tibi Useriu, deoarece cursele sale sunt extrem de bine mediatizate in Romania printr-un PR puternic. Ceea ce a realizat insa, astazi, Robert Hajnal e o performanta mult mai importanta, avand in vedere ca rezultatul sau s-a inregistrat in cea mai tare cursa de ultramaraton din lume.

Claudiu Manda, dezvaluiri dupa audierea fostului director SRI: Care este relatia dintre George Maior si Horia Georgescu (VIDEO)

Fostul director al SRI, in prezent - ambasadorul Romaniei in SUA, George Maior, a dat explicatii mai bine de patru ore in Comisia pentru controlul SRI. Alesii au vrut detalii despre protocoalele incheiate intre.

Autoritatile spun ca platforma Ghiseul.ro va fi interconectata cu cele de internet banking ale bancilor. Deocamdata, Piraeus Bank este cea care a dezvoltat proiectul pilot

Agentia de Plati Electronice va incheia parteneriate cu toate bancile din Romania, astfel incat toti cei patru milioane de utilizatori de internet banking din tara sa poata plati taxe si impozite locale online, prin intermediul platformei ghiseul. ro, a declarat, marti, George Anghel, director executiv Asociatia de Plati Electronice din Romania, in cadrul unei conferinte de presa, citat de Agerpres. Ghiseul. ro are in prezent circa 350. 000 de utilizatori activi. in egala masura, avem in Romania 12 platforme de internet banking, al caror numar de utilizatori este semnificativ mai mare. Astfel, avem in Romania cetateni cu apetit catre zona digitala, catre zona de online, a spus Anghel.

Cea mai inalta sosea din tara, acoperita cu un strat de grindina

Cea mai inalta sosea din tara, Transalpina, a fost acoperita de un strat de grindina, in aceasta dimineata, iar turistii care au fost surprinsi de acest fenomen nu au putut sa-si continue calatoria.

Cea mai mare companie aeriana romaneasca are o noua conducere. Gheorghe Racaru se retrage dupa 14 ani

Blue Air, cea mai mare companie aeriana romaneasca dupa numarul de pasageri transportati, anunta retragerea din functie a directorului general Gheorghe Racaru si nominalizarea lui Marius Puiu in functia de director general al companiei.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )