Libnet.ro
UNICEF

08:45

Care este cea mai inovatoare companie din lume? Apple prinde locul doi

Playtech Playtech,
Care este cea mai inovatoare companie din lume? Apple prinde locul doi

Intr-o perioada de inceput de an, in care suntem bombardati cu studii si statistici, aflam ca Apple este a doua cea mai inovatoarecompanie. in fiecare an, editorii publicatiei Fast Company publica un top foarte important. Acesta poarta titlul Fast Companys The Worlds 50 Most Innovative Companies. Dupa ce in topul de anul trecut, Apple a []. continuă pe Playtech

Care sunt cele mai exclusiviste cluburi din lume si cui ii este permis accesul

Pentru a permite accesul in cluburile exclusiviste, anumite asociatii nationale si internationale, precum si si unele companii de renume cer cer o suma enorma de inscriere, membri cu putere si prestigiu, iar procedurile sunt extrem de discrete, daca nu chiar secrete, relateaza Fortune. Care sunt cele mai exclusiviste cluburi din lume si cine are acces la acestea?.

TOP 10 cele mai romantice recorduri din lume

Reprezentantii The Guinness World Records au publicat pe site-ul oficial un top 10 al celor mai romantice recorduri ale lumii, cu ocazia Zilei indragostitilor, sarbatorita anual pe 14 februarie, printre ineditele performante numarandu-se cel mai lung sarut si cea mai mare trufa din ciocolata, potrivit Mediafax.

Cristina Neagu, nominalizata pentru titlul de cea mai buna jucatoare din 2014. Unde o pot vota romanii

Cristina Neagu, componenta de baza a echipei nationalei de handbal si a echipei Buducnost Podgorica, a fost nominalizata de Federatia Internationala de Handbal pentru titlul de cea mai buna jucatoare din lume in anul 2014.

Vladimir Putin ar fi cel mai bogat om din lume, cu o avere de 200 miliarde de dolari

Presedintele Rusiei, Vladimir Putin, ar fi cel mai bogat om din lume, cu o avere de 200 miliarde de dolari, potrivit lui Bill Browder, cel mai mare investitor strain din Rusia la o anumita perioada. Dupa 14 ani.

Stop avortului! Cea mai mare campanie din lume care lupta impotriva avorturilor ajunge in Romania, la Cluj

40 de zile pentru viata este o campanie care are loc, pentru prima data in Romania, si care isi propune sa marcheze inceputul incetarii avorturilor. O prima actiune are loc la Cluj. Cum? Oamenii se vor aduna in fata Clinicii de Obstetrica-Ginecologie II) Dominic Stanca, zilnic, din 18 februarie si pana pe 29 martie, intre orele 7. 00 si 19. 00, si se vor ruga si vor incerca sa convinga femeile sa nu avorteze.

Giorgio Armani decoreaza apartamentele de lux din cel mai inalt bloc din lume! Iata cat costa unul!

Giorgio Armani se pricepe nu doar la design vestimentar, ci si la cel de interioare. Demonstreaza lucrul acesta decorand luxoasele apartamente din cel mai inalt bloc din lume, aflat in Mumbai India). Iata cat te-ar costa sa locuiesti acolo! .

VIDEO.YouTube a implinit 10 ani. Care este cel mai vizionat clip

Videoclipul piesei Gangnam Style, al rapperului coreean Psy, ocupa prima pozitie in topul 10 al celor mai vizionate clipuri de pe site-ul YouTube, clasamentul fiind realizat la implinirea a 10 ani de la infiintarea platformei online, informeaza hollywoodreporter. com, conform Mediafax.

Cea mai lunga casnicie si cel mai vechi poem de dragoste: top 10 cele mai romantice recorduri din lume

Reprezentantii The Guinness World Records au publicat pe site-ul oficial un top 10 al celor mai romantice recorduri ale lumii, cu ocazia Zilei indragostitilor, sarbatorita anual pe 14 februarie, printre ineditele performante numarandu-se cel mai lung sarut si cea mai mare trufa din ciocolata.

Alexandra Raluca Dragoi, studenta romanca laudata de britanici pentru cea mai buna fotografie din National Geographic Traveller

Alexandra Raluca Dragoi 22 ani) a atras atentia presei britanice dupa ce s-a clasat pe locul unul la un concurs realizat de revista britanica National GeographicTraveller.

O zi din viata celui mai puternic om din lume: ziua de lucru, noua ore

O zi din viata lui Barack Obama poate fi descrisa ca fiind tumultuoasa, cu o multime de strangeri de mana si formalitati, insa, ce este interesant, se termina deseori in jurul orei 18:00. Mai jos, vedeti cum arata o zi din viata celui mai.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2043 seconds )