Libnet.ro
UNICEF

19:45

Wall Street, cea mai mare scadere din ultimele trei luni

Adevărul Adevărul,
Wall Street, cea mai mare scadere din ultimele trei luni

Bursa de la New York a inregistrat astazi cea mai proasta sesiune din ultimele trei luni. Scaderea pietei bursiere este cauzata de incertitudinile economice si evolutia pandemiei din Statele Unite, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Cine controleaza cea mai mare banca din Romania, adica rulajul a peste 2 miliarde de euro

Banca Transilvania e cea mai mare banca din Romania si a ajuns la o valoare de piata de peste doua miliarde de euro. Institutia e controlata de mai multi actionari. Banca Transilvania e una.

Admitere online anul acesta la cea mai mare universitate din Romania

Un numar de 4. 875 de locuri la buget destinate absolventilor de liceu vor fi scoase la concurs de catre Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, pentru anul universitar 2020-2021.

Banca Transilvania a facut asta in plina pandemie: cum isi confirma pozitia de cea mai mare banca

Banca Transilvania isi confirma pozitia de cea mai mare banca din Romania. Si tocmai ce a anuntat ca a facut asta in plina pandemie. Banca Transilvania cauta sa-si confirme pozitia.

Lucian Bode, ministrul Transporturilor: Podul suspendat peste Dunare, cea mai mare dezvoltare a infrastructurii de transport rutier pentru aceasta zona din istoria Romaniei (VIDEO)

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, sustine ca podul suspendat peste Dunare este cea mai mare dezvoltare a infrastructurii de transport rutier pentru aceasta zona din istoria Romaniei. Demnitarul a facut.

Cea mai proasta veste din ultima suta de ani. Se intampla cu economia planetei

Ne indreptam spre cel mai semnificativ declin pe timp de pace din ultimii 100 de ani! Anuntul a fost facut de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD). Mai multe detalii, in paragrafele urmatoare. Cel mai mare declin pe timp de pace din ultimii 100 de ani Econimia la nivel global va inregistra cea mai .

BANCA MONDIALA: Societate se confrunta cu cea mai mare criza economica din ultimii 150 de ani

Economia mondiala urmeaza sa se contracte cu 5,2% in acest an din cauza noului coronavirus, un nivel niciodata intalnit dupa al Doilea Razboi Mondial. Dar numarul tarilor care se afla in recesiune face ca aceasta criza sa fie cea mai dura de la Lunga Depresiune din anii 1870, a subliniat luni Banca Mondiala, scrie AFP.

Admiterea la cea mai mare universitate din Romania se va sustine online. UBB scoate la concurs peste 8.500 de locuri

Universitatea Babes-Bolyai va scoate la concurs, pentru anul universitar 2020-2021, un numar de 4. 875 de locuri bugetate destinate absolventilor de liceu, peste 10. 000 de locuri in regim cu taxa si 2. 550 de locuri pentru invatamant la distanta si invatamant cu frecventa redusa pentru studii universitare de nivel licenta.

Wall Street a inchis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, New York, au inchis in depreciere.

Wall Street a deschis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in depreciere.

Wall Street a deschis in scadere

Principalii indici bursieri de pe Wall Street, SUA, au deschis sedinta de tranzactionare de astazi in depreciere.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2347 seconds )