Libnet.ro
UNICEF

17:31

Cea mai scumpa carte din toate timpurile. Pentru ce a platit Bill Gates aproape 31 de milioane de dolari

Adevărul Adevărul,
Cea mai scumpa carte din toate timpurile. Pentru ce a platit Bill Gates aproape 31 de milioane de dolari

Cea mai scumpa carte din lume este Codex Leicester, un faimos manuscris al lui Leonardo Da Vinci, cumparat de Bill Gates, in 1994. continuă pe Adevărul

Cel mai profitabil film din toate timpurile, victima colaterala: ce se intampla cu Pe Aripile Vantului

Printre consecintele miscarii pentru drepturile persoanelor de culoare din Statele Unite ale Americii, se numara stergerea productiei clasice Pe Aripile Vantului din analele istoriei. Marile.

Cea mai proasta veste din ultima suta de ani. Se intampla cu economia planetei

Ne indreptam spre cel mai semnificativ declin pe timp de pace din ultimii 100 de ani! Anuntul a fost facut de Organizatia pentru Cooperare si Dezvoltare Economica OECD). Mai multe detalii, in paragrafele urmatoare. Cel mai mare declin pe timp de pace din ultimii 100 de ani Econimia la nivel global va inregistra cea mai .

FOTO Cum arata cea mai frumoasa fetita din lume, la 15 ani de cand a devenit celebra

Iti amintesti imaginea ei de copil inocent si dragalas care a facut furori acum multi ani? Cea mai frumoasa fetita din lume este acum o tanara in varsta de 19 ani, cu aproape 4 milioane de fani pe contul de Instagram. Aparitiile ei fac senzatie atat pe retelele de socializare, cat si in lumea mondena!.

Wall Street, cea mai mare scadere din ultimele trei luni

Bursa de la New York a inregistrat astazi cea mai proasta sesiune din ultimele trei luni. Scaderea pietei bursiere este cauzata de incertitudinile economice si evolutia pandemiei din Statele Unite, relateaza AFP.

Admitere online anul acesta la cea mai mare universitate din Romania

Un numar de 4. 875 de locuri la buget destinate absolventilor de liceu vor fi scoase la concurs de catre Universitatea Babes-Bolyai din Cluj, pentru anul universitar 2020-2021.

Regina Maria si oamenii simpli: Era minunat, ca intr-un vis, am fost aclamati ca eliberatori, iar eu am fost numita cea mai scumpa femeie de pe pamant

Romanii o admirau si erau entuziasmati de exuberanta si de spiritul ei. Regina Maria pretuia traditiile populare romanesti si viata taranilor pastratori de obiceiuri frumoase.

Banca Transilvania a facut asta in plina pandemie: cum isi confirma pozitia de cea mai mare banca

Banca Transilvania isi confirma pozitia de cea mai mare banca din Romania. Si tocmai ce a anuntat ca a facut asta in plina pandemie. Banca Transilvania cauta sa-si confirme pozitia.

Lucian Bode, ministrul Transporturilor: Podul suspendat peste Dunare, cea mai mare dezvoltare a infrastructurii de transport rutier pentru aceasta zona din istoria Romaniei (VIDEO)

Lucian Bode, ministrul Transporturilor, sustine ca podul suspendat peste Dunare este cea mai mare dezvoltare a infrastructurii de transport rutier pentru aceasta zona din istoria Romaniei. Demnitarul a facut.

Admiterea la cea mai mare universitate din Romania se va sustine online. UBB scoate la concurs peste 8.500 de locuri

Universitatea Babes-Bolyai va scoate la concurs, pentru anul universitar 2020-2021, un numar de 4. 875 de locuri bugetate destinate absolventilor de liceu, peste 10. 000 de locuri in regim cu taxa si 2. 550 de locuri pentru invatamant la distanta si invatamant cu frecventa redusa pentru studii universitare de nivel licenta.

Cea mai proasta veste pentru pensionari. Este valabil pentru toate pensiile din Romania

Institutul National de Statistica vine cu o veste proasta pentru pensionari. Pensia medie in raport cu salariul a scazut in primul trimestru din acest an, fata de ultimul trimestru al anului trecut. Astfel, s-au constatat discrepante uriase intre pensionari, in functie de judetul de domiciliu. Pensia medie a scazut in raport cu salariul, in primul .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2182 seconds )