Libnet.ro
UNICEF

11:30

Care este cea mai vanduta masina din lume. Circula si in Romania FOTO VIDEO

Adevărul Adevărul,
Care este cea mai vanduta masina din lume. Circula si in Romania FOTO VIDEO

In prima jumatate a anului, Toyota Corolla a reusit sa urce pe prima pozitie a clasamentului celor mai vandute masini la nivel global. Specialistii spun ca aceasta crestere in clasament este o urmare a revenirii modelului, in Europa, la numele Corolla, in loc de Auris. continuă pe Adevărul

Care este cea mai profitabila masina din industria auto mondiala FOTO VIDEO

Constructorul german de masini sport Porsche are in portofoliu modelul cel mai profitabil din industria auto mondiala. Cu un volum de aproape 39. 000 de unitati vandute, celebrul 911 a adus peste 2 miliarde de euro in conturile Porsche.

Putini crestini stiu asta! Care este cea mai puternica rugaciune

Rugaciunea celor mandri nu e placuta Domnului, dar cand se intristeaza sufletul unui om smerit, Domnul il asculta negresit. Un batran ieroschimonah, ce traia la Athos, a vazut cum urcau la Ceruri.

Conspiratii. Secretul celui mai ravnit obiect din lume. Adevarul despre Sfantul Graal

Sfantul Graal este probabil cel mai faimos si mai pretuit obiect din cadrul tuturor ciclurilor de legende medievale. Potirul sau pocalul Graalului este si astazi subiectul a numeroase studii si.

Trump este cea mai mare amenintare terorista din SUA

Tradatorii de neam, de de tara si de presedinte din Administratia americana au declarat oficial ca n.

Subiectele zilei: Pesta porcina, combatuta in Gorj cu covorul persan; A doua cea mai mare gara din tara a ajuns raiul infractorilor si boschetarilor dupa ce a ramas fara paza; Atitudine sfidatoare. Orasul unde primarii aproba concesiuni cu dedicatie pent

Jale in Iasi: Unii cu chibzuiala, altii cu mana intinsa pentru lefurile functionarilor. Vladimir Socor: Nu se poate vorbi despre o reorientare a R. Moldova catre Rusia, dar este loc de crestere in planul exporturilor.

HOROSCOPUL saptamanii 23 - 29 septembrie. Zodiile care vor avea cea mai buna saptamana din ultimul an

Saptamana 23 - 29 septembrie aduce schimbari pozitive pentru aceste trei zodii. HOROSCOP LEU - Vei primi un proiect si vei finaliza altul. Munca ta este pe primul plan in aceasta perioada, lucru care se.

VIDEO Cat de rezistenta este cea mai dura sticla de pe un smartphone

In cadrul evenimentului de lansare al iPhone 11, Apple s-a laudat cu durabilitatea sticlei din care este fabricat acesta, numind-o cea mai dura sticla de pe un smartphone. Asadar, era firesc sa vedem primele teste de durabilitate, imediat ce telefonul a fost lansat.

Faze tari: Metoda extrema folosita de o tanara pentru a-l determina pe fostul iubit sa se impace cu ea; Cel mai batran fotomodel din lume. Care e atuul secret al bunicutei de 96 de ani

Un barbat s-a enervat groaznic cand a vazut ca vanzatorul i-a scris pe sandwich-ul sotiei un cuvant porcos. Ce explicatie halucinanta i-a dat managerul. Robert Wilson Barnes a citit cuvantul. Sangele albastru nu e doar o metafora. Ce i-a provocat unei femei schimbarea culorii sangelui in nuanta regala. Medicii au constatat ca.

VIDEO Golul anului, marcat de un pusti nascut la Oradea: FIFA a desemnat cea mai spectaculoasa reusita din 2019

Lionel Messi Barcelona), Juan Quintero River Plate) si Daniel Zsori Debrecen) au fost nominalizati de forul mondial pentru cea mai frumoasa executie care a trimis mingea in plasa, iar castigatorul a fost pustiul de doar 18 ani.

Cele 17 motive pentru care Messi este cel mai bun din lume

Lionel Messi 32 de ani) a fost desemnat luni cel mai bun jucator din lume in sezonul trecut, in cadrul galei The Best FIFA Football Awards. Starul argentinian a inregistrat cifre impresionante si a atins numeroase recorduri in sezonul precedent, iar FC Barcelona a prezentat pe site-ul oficial o lista cu 17 motive care arata de ce Messi merita sa castige acest premiu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2284 seconds )