Libnet.ro
UNICEF

00:07

Care este cel mai bun lapte si ce spun specialistii despre cel cumparat din magazine

Adevărul Adevărul,
Care este cel mai bun lapte si ce spun specialistii despre cel cumparat din magazine

Unul dintre cele mai cumparate si consumate produse din supermarketurile romanesti este laptele - de vaca, de capra, de bivolita etc. Din pacate, produsul din magazine este departe de a fi unul de calitate. continuă pe Adevărul

Musk, Gates si Buffet sunt de acord: Acum este cel mai bun timp pentru a trai

Elon Musk este un optimist si spune ca acum este cea mai buna perioada pentru a trai: Omenirea poate inlatura multe din suferintele din lume si face lucrurile mult mai bune. Ma gandesc adesea la oamenii care sunt mai degraba negativi cu privire la prezent si viitor, dar daca cercetezi cu adevarat istoria, cand altadata ai vrea sa traiesti? Acum este cel mai bun timp, intr-adevar, a declarat el in cadrul unui eveniment de la California Academy of Sciences.

Care este cel mai bun produs demachiant pentru tine

Cat costa un bilet la Untold, pentru 4 zile de festival. intre 1 si 4 august, Cluj-Napoca este cel mai scump oras din tara

Untold 2019 se apropie cu pasi repezi! Cu toate ca preturile nu sunt deloc mici la niciunul din spectacolele de muzica organizate vara de vara, majoritatea tinerilor gasesc resurse pentru a avea noi experiente. Cat costa un bilet la Untold pentru 4 zile? Cat costa un bilet la Untold pentru cele 4 zile? Dupa Neversea .

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 16 - 23 IULIE Avans de 1,02% pentru SIF Moldova, cel mai bun parcurs din BET-FI

Actiunile SIF Moldova SIF2), emitentul cu a doua cea mai mare pondere in indicele BET-FI, au crescut cu 1,02%, in intervalul 16 - 23 iulie, reprezentand titlurile cu cea mai buna evolutie din cadrul indicelui financiar, al celor cinci SIF-uri, plus Fondul Proprietatea FP), care nu a inregistrat vreo crestere sau scadere, in perioada analizata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 12 - 19 IULIE Un nou raliu in trend descendent pentru titlurile Alro

Cu o crestere de 2,91%, in raport cu moneda euro, in perioada 12 - 19 iulie, actiunile producatorului de aluminiu Alro Slatina ALR) au urcat pe prima pozitie in topul celor mai performante randamente din cadrul componentelor incluse in indicele BET, cosul de actiuni al celor mai lichide saisprezece titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a avut o depreciere marginala de 0,04%, in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 15 - 22 IULIE Salt de 12,54% pentru Mecanica Ceahlau dupa anuntul vanzarii unui activ

Cu o apreciere a cotatiei de 12,54%, in raport cu moneda euro, in intervalul 15 - 22 iulie, titlurile Mecanica Ceahlau MECF) au urcat pe pozitia secunda in topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 11 - 18 IULIE Oil Terminal urca pe primul loc in topul rentabilitatilor BVB

Actiunile operatorulul terminalului petrolier din Constanta, Oil Terminal OIL), au saltat cu 19,89%, in raport cu moneda euro, in ultima saptamana de tranzactionare intervalul 11 - 18 iulie), cunoscand o revigorare a interesului din piata in ultimele zile ale perioadei analizate si urcand pe prima pozitie in topul randamentelor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada avuta in vedere.

Care este cauza oficiala a mortii barbatului din Vatra Dornei, care a fost imobilizat de jandarmi cu spray lacrimogen

Specialistii au emis certificatul de deces al barbatului de 55 de ani, care a fost imobilizat cu spray lacrimogen de jandarmi, intr-un parc din Vatra Dornei. Potrivit raportului medical, principala cauza a mortii a fost insuficienta cardio-respiratorie acuta. Ce apare in certificatul de deces al barbatului imobilizat cu spray lacrimogen de jandarmi Printre cauzele trecute .

Cel mai cunoscut simbol din Costinesti este pe cale sa dispara. Epava care a fascinat generatii intregi are zilele numarate - VIDEO

Cel mai iubit simbol al statiunii Costinesti ar putea disparea in 10 ani. Vaporul esuat in apropiere de tarm, care a fost explorat de mii de tineri in ultimii 50 de ani, este pe cale sa se farame. Asta.

Festival de muzica in Piata Ovidiu. Este cel mai mare festival al muzicii romanesti, cu artisti legendari

Cel mai mare festival al muzicii romanesti incepe la Constanta, in Piata Ovidiu, la 26 iulie. Manifestarea care aduce trupe si solisti la malul marii se desfasoara timp de patru weekenduri.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2035 seconds )