Libnet.ro
UNICEF

00:07

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 15 - 22 IULIE Salt de 12,54% pentru Mecanica Ceahlau dupa anuntul vanzarii unui activ

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 15 - 22 IULIE Salt de 12,54% pentru Mecanica Ceahlau dupa anuntul vanzarii unui activ

Cu o apreciere a cotatiei de 12,54%, in raport cu moneda euro, in intervalul 15 - 22 iulie, titlurile Mecanica Ceahlau MECF) au urcat pe pozitia secunda in topul celor mai rentabile actiuni de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada mentionata. continuă pe Ziarul Bursa

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 11 - 18 IULIE Oil Terminal urca pe primul loc in topul rentabilitatilor BVB

Actiunile operatorulul terminalului petrolier din Constanta, Oil Terminal OIL), au saltat cu 19,89%, in raport cu moneda euro, in ultima saptamana de tranzactionare intervalul 11 - 18 iulie), cunoscand o revigorare a interesului din piata in ultimele zile ale perioadei analizate si urcand pe prima pozitie in topul randamentelor de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), in perioada avuta in vedere.

CEL MAI BUN PLASAMENT IN PERIOADA 12 - 19 IULIE Un nou raliu in trend descendent pentru titlurile Alro

Cu o crestere de 2,91%, in raport cu moneda euro, in perioada 12 - 19 iulie, actiunile producatorului de aluminiu Alro Slatina ALR) au urcat pe prima pozitie in topul celor mai performante randamente din cadrul componentelor incluse in indicele BET, cosul de actiuni al celor mai lichide saisprezece titluri de la Bursa de Valori Bucuresti BVB), care a avut o depreciere marginala de 0,04%, in perioada mentionata.

Musk, Gates si Buffet sunt de acord: Acum este cel mai bun timp pentru a trai

Elon Musk este un optimist si spune ca acum este cea mai buna perioada pentru a trai: Omenirea poate inlatura multe din suferintele din lume si face lucrurile mult mai bune. Ma gandesc adesea la oamenii care sunt mai degraba negativi cu privire la prezent si viitor, dar daca cercetezi cu adevarat istoria, cand altadata ai vrea sa traiesti? Acum este cel mai bun timp, intr-adevar, a declarat el in cadrul unui eveniment de la California Academy of Sciences.

Care este cel mai bun produs demachiant pentru tine

Insula Iubirii, 22 iulie 2019, LIVE text. Are loc prima despartire din aceasta editie. Cine isi spune adio

Insula Iubirii, reality-shoul filmat in Thailanda si difuzat de postul de televiziune Antena 1 in fiecare zi de luni, de la ora 20:00, continua cu un nou episod, pe 22 iulie 2019. Telespectatorii vor asista la prima despartire din aceasta editie. Sunteti nerabdatori sa aflati cine nu a mai putut sa suporte infidelitatea partenerului de .

HOROSCOP 22 IULIE. Capricornii sunt foarte ocupati la munca, Gemenii au parte de o zi stralucitoare

Iata horoscopul zilei de azi, LUNI 22 iulie 2018, ultima zi cu Soarele in zodia Rac pana in 2020. Am avut o luna la dispozitie in care energia Racului activata de Soare sa ne ajute sa ne.

Curs valutar BNR, luni, 22 iulie: Euro continua sa scada in fata leului

Banca Nationala a RomanieiBNR) a emis un nou curs valutar, luni, 22 iulie 2019, la ora 13:00. Cotatiile valutelor internationale vor reprezenta referinta pentru toate tranzactiile bancare din ziua urmatoare. Curs valutar BNR: Euro 1 euro = 4,7231 lei in scadere cu 0,0084) in luna iunie, cursul valutar mediu pentru euro a fost de .

PROGNOZA METEO 22 IULIE. Vremea va fi calda, cu innorari temporar accentuate in unele zone

Luni, 22 iulie, vremea va fi calda, local caniculara in Campia Romana. Dupa-amiaza disconfortul termic va fi ridicat, iar indicele temperatura-umezeala ITU), va atinge sau va depasi usor pragul.

HOROSCOP DRAGOSTE 22 IULIE. Racii trebuie sa fie deschisi cu partenerii, Berbecii isi fac planuri de viitor

Iata horoscopul zilnic dragoste pentru azi, LUNI 22 IULIE 2019. E ultima zi cu Soarele in zodia Rac pana in 2020. Am avut o luna la dispozitie in care energia Racului activata de Soare sa ne.

HOROSCOP. Sfatul Arhanghelului Mihail pentru zodii 22 iulie. Scorpionii sunt ajutati de ingerii iubirii, Pestii trebuie sa aiba incredere

Iata pentru LUNI 22 IULIE 2019 calauzirea pentru fiecare zodie de la Arhanghelul Mihail si ingerii sai. Arhanghelul Mihail este foarte puternic, fiind coordonatorul tuturor arhanghelilor si.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,204 seconds )