Libnet.ro
UNICEF

05:45

Care este cel mai bun moment al zilei pentru o cafea?

Hotnews Hotnews,
 Care este cel mai bun moment al zilei pentru o cafea?

V-ati intrebat vreodata daca exista un moment al zilei in care este cel mai bine sa iti bei cafeaua? Probabil stiti ca nu este o idee buna sa beti cafeaua dupa-amiaza, mai ales daca aveti probleme cu somnul. Dar, cu siguranta, ati avut senzatia ca ati baut cafea si nu exista nici un efect. Explicatia pentru acest lucru este legata de un concept extrem de interesant, dar foarte rar discutat: cronofarmacologie. continuă pe Hotnews

Geoana despre Antonescu: Desi este cel mai bun prieten al somnului, sa nu se culce pe-o ureche

Senatorul PSD Mircea Geoana raspunde afirmatiilor liderului PNL, Crin Antonescu, la adresa sa, transmitandu-i acestuia ca de ce ii este frica, de aia nu va scapa. Desi este cel mai bun prieten al.

Politic Show: USL, la 1 an de mandat: 70% din Parlament degeaba; Geoana ii raspunde lui Antonescu: Desi este cel mai bun prieten al somnului, sa nu se culce pe o ureche; Legea care reglementeaza vanzarea terenurilor agricole catre straini, adoptata cu sc

PDL, prea ocupat cu rafuielile interne. In loc de unificarea dreptei si construirea unei alternative la USL, liderii PDL sunt mai interesati sa-i excluda. USL trage in Basescu cu gloante oarbe. Creditul acordat Ioanei Basescu a indeplinit conditiile de respectare a normelor CEC si BNR, este concluzia.

Acesta este CEL MAI RECE loc de pe Glob: Ochii, nasul si plamanii unui om ingheta aici in doar cateva minute

Cercetatorii americani au descoperit care este cel mai friguros loc de pe Pamant, unde temperatura a coborat la nivelul record de -91 de grade Celsius, ceea ce inseamna ca ochii, nasul si plamanii unui om ar.

Olly Murs: Viitorul album trebuie sa fie cel mai bun din cariera mea!

Artistul britanic a dezvaluit in cadrul unui interviu recent ca inceputul anului 2014 va reprezenta pentru el startul lucrului la viitorul sau material de studio, al carui titlu nu a fost inca dezvaluit. Albumul va fi inregistrat intr-un studio din New York, Olly Murs precizand faptul ca vrea ca acesta sa fie cel mai bun .

The Great Beauty/La Grande Bellezza, cel mai bun film la Oscarurile europene

Lungmetrajul The Great Beauty/ La Grande Bellezza, de Paolo Sorrentino, a primit trofeul pentru cel mai bun film la gala Academiei de Film Europene EFA), care s-a desfasurat sambata seara, la Berlin. Trofeul.

Seful Duraziv: Sunt sanse ca 2014 sa fie cel mai bun an de la declansarea crizei. Focusul va ramane pe termoizolare

Anul 2014 va fi marcat de doua evenimente politice importante alegerile prezidentiale si cele europarlamentare, iar intr-un an politic cel mai mult de castigat are industria constructiilor, intrucat o parte din investitii sunt directionate.

HP Folio 1040 G1 este cel mai subtire ultrabook din seria Elitebook

Incercand sa se adreseze utilizatorilor business pretentiosi, HP tocmai a lansat noi sisteme din gama Elitebook, printre care si Folio 1040 G1. HP are un trecut de companie ce a incercat prin produsele sale sa se adreseze unui public cat mai variat, prin diverse linii de sisteme desktop si portabile. Printre acestea se numara si gama Elitebook, care include cele mai performante, prezentabile si rezistente computere create de Hewlett Packard. Noul Folio 1040 G1, la 15,9 milimetri, este mai subtire [].

Razboiul Geoana-Antonescu se intensifica: Desi este cel mai bun prieten al somnului, sa nu se culce pe-o ureche

Senatorul PSD Mircea Geoana i-a raspuns liderului PNL Crin Antonescu sa nu se culce pe o ureche pentru ca de ce ii este frica, de aceea nu va scapa. Reactia lui Geoana vine dupa ce Crin Antonescu a afirmat ca senatorul PSD nu este un candidat redutabil pentru alegerile prezidentiale.

Georgievski, cel mai bun marcator al lui Chelsea

Georgievski si-a mancat malaiul la Steaua, dupa ce a marcat miercuri seara, la Londra, al doilea sau gol pentru echipa engleza.

Titlurile Electroputere au crescut cu 145,91%

Avansul la luna al actiunilor societatii Electroputere Craiova simbol EPT) a fost, in perioada 8 noiembrie - 9 decembrie, de 145,91%, raportat la moneda europeana, potrivit unei analize a ziarului BURSA. Progresul EPT a adus investitorilor cel mai bun randament din randul tuturor plasamentelor existente in piata.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2156 seconds )