Libnet.ro
UNICEF

00:07

Seful Duraziv: Sunt sanse ca 2014 sa fie cel mai bun an de la declansarea crizei. Focusul va ramane pe termoizolare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Seful Duraziv: Sunt sanse ca 2014 sa fie cel mai bun an de la declansarea crizei. Focusul va ramane pe termoizolare

Anul 2014 va fi marcat de doua evenimente politice importante alegerile prezidentiale si cele europarlamentare, iar intr-un an politic cel mai mult de castigat are industria constructiilor, intrucat o parte din investitii sunt directionate. continuă pe Wall-Street Ro

Olly Murs: Viitorul album trebuie sa fie cel mai bun din cariera mea!

Artistul britanic a dezvaluit in cadrul unui interviu recent ca inceputul anului 2014 va reprezenta pentru el startul lucrului la viitorul sau material de studio, al carui titlu nu a fost inca dezvaluit. Albumul va fi inregistrat intr-un studio din New York, Olly Murs precizand faptul ca vrea ca acesta sa fie cel mai bun .

Cel mai important selfie al anului: Barack Obama, alaturi de premierul danez si cel britanic

Barack Obama a generat cel mai important selfie al anului 2013, in timpul ceremoniei in memoria fostului presedinte sud-african Nelson Mandela. Presedintele american s-a pozat alaturi de premierul danez si.

Activ pe Facebook, absent de la serviciu. Danilet castiga 1.500 euro, dar chiuleste cel mai mult de la sedintele CSM

Judecatorul CSM, Cristi Vasilica Danilet, care castiga peste 1. 500 de euro pe luna, este magistratul care chiuleste cel mai mult de la sedintele forului din care face parte. Potrivit Sursa Zilei, Danilet a.

62 milioane lei a costat 8232;cel mai nou cartier al Sibiului.

Primarul Klaus Iohannis a fost prezent ieri la receptia celor trei poduri noi, construite in cartierul Tineretului. Cel mai nou cartier al Sibiului, Cartierul Tineretului, a iesit oficial din santier ieri, dupa ce si cele trei poduri de care a fost nevoie pentru circulatia auto si pietonala au fost finalizate. Primarul Sibiului, Klaus Iohannis, a fost prezent la fata locului, pentru deschiderea circulatiei pe cele trei poduri. Cartierul a fost infiintat in anul 2004, cand 419 tineri au primit .

Cartea Recordurilor: Radu Beligan, cel mai longeviv actor aflat inca in activitate pe scena de teatru

Radu Beligan va primi titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena de teatru din partea Cartii Recordurilor Guinness, duminica, la Teatrul National Bucuresti. Cu o zi inainte, actorul va implini 95 de ani, noteaza Mediafax .

Radu Beligan urmeaza sa intre in Cartea Recordurilor drept cel mai longeviv actor aflat inca in activitate

Radu Beligan, care urmeaza sa implineasca sambata varsta de 95 de ani, va primi duminica titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena de teatru din partea Cartii Recordurilor, informeaza Me.

Radu Beligan va intra in Cartea Recordurilor, drept cel mai longeviv actor aflat in activitate

Radu Beligan va primi titlul de cel mai longeviv actor aflat inca in activitate, din partea Guiness World Records, anunta Mediafax. Actorul, care sambata va implini 95 de ani, joaca si regizeaza spectacolul.

Radu Beligan va intra in Cartea Recordurilor Guiness - cel mai longeviv actor aflat inca in activitate pe scena de teatru

Radu Beligan, care va implini, sambata, 95 de ani, va primi titlul de cel mai longeviv actor inca in activitate pe scena de teatru din partea Cartii Recordurilor Guinness, duminica, la Teatrul National Bucuresti, potrivit unui comunicat citat de Mediafax.

FOTO: Militari Residence Wellness, cel mai mare club de wellness din Bucuresti.

Dezvoltatorul proiectului Militari Residence, cel mai tanar cartier All Inclusive, a inaugurat cel mai mare club wellness din Capitala, cu o suprafata interioara de 4. 600 mp. Militari Residence Wellness include cea mai mare piscina interioara de 800 mp, doua piscine pentru copii, sali de aerobic si fitness, saloane pentru masaj si kinetoterapie, sauna, apartamente cu jacuzzi si sauna private, jacuzzi si cabinete de nutritie, scanare si evaluare metabolica. Clubul isi propune sa se .

San Pedro Sula, cel mai violent oras din lume: Oamenii se sinucid ca si cum nu ar fi altceva decat animale

San Pedro Sulas din Honduras este considerat cel mai violent oras din lume, avand o rata a criminalitatii de 169 la 100. 000 locuitori, potrivit unui studiu realizat de Consiliul Cetatenesc pentru Securitate.

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )