Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care e cel mai sigur loc intr-un autocar in caz de accident

Playtech Playtech,
Care e cel mai sigur loc intr-un autocar in caz de accident

Un accident rutier in care este implicat un autocar se poate lasa cu urmari grave. Tocmai de aceea, unii dintre pasageri aleg locul in functie de unde cred ei ca e mai sigur. Pasagerii aleg un loc in autocar, daca au optiunea sa aleaga, in functie de unde cred ei ca e cel mai sigur. continuă pe Playtech

Romanii, cel mai usor de manipulat prin Facebook

Mihai Gadea a prezentat in emisiunea Sinteza Zilei un studiu stiintific realizat in mai multe tari, care arata ca romanii sunt cel mai usor de manipulat pe Facebook din Europa. Romania cu 53% este.

Care e cel mai bun moment sa cumperi un bilet de avion

Daca te-ai intrebat vreodata care este momentul ideal sa cumperi un bilet de avion pentru vacanta mult dorita, un nou studiu are rasunsul: fix 70 de zile inaintea plecarii. Daca nu vrei sa ateptai atat, sau.

Softbank si Arabia Saudita vor infiinta cel mai mare producator mondial de energie fotovoltaica

Fondul suveran de investitii din Arabia Saudita si grupul japonez SoftBank Group vor investi intr-o companie de productie a energiei fotovoltaice din Arabia Saudita, care in timp ar urma sa devina cel mai mare producator mondial de energie fotovoltaica, a declarat directorul general de la Softbank, Masayoshi Son, transmite Reuters.

H and M - cel mai mic profit trimestrial din ultimii 16 ani

Grupul Hennes and Mauritz AB H and M), al doilea retailer mondial de imbracaminte, a raportat, ieri, cel mai mic profit trimestrial din ultimii 16 ani in conditiile in care grupul a acumulat un stoc record de haine nevandute in valoare de peste patru miliarde dolari, informeaza Bloomberg.

Sharp Aquos S3 este cel mai compact smartphone de 6 inci

Sharp lanseaza de multi ani telefoane cu o rama inexistenta, iar noul Sharp Aquos S3 este doar cel mai recent dintre ele. inca de la primele telefoane mobile, a devenit evident ca este mult mai usor sa promovezi si sa comercializezi smartphone-uri cu superlative absolute in descriere. Indiferent cat esti de atehnic, apreciezi inevitabil un [].

Duster, Duster si iar Duster. Modelul de la Mioveni este cel mai vandut SUV de clasa B din Europa

Datele publicate in urma cu putin timp de Jato Dynamics arata ca Dacia Duster este cel mai vandut SUV de clasa B din Europa. Podiumul este completat pe rand de Peugeot 2008 si Renault Captur.

Interviu cu cel mai tare hacker roman: Cum ne este furata identitatea pe internet

Un cunoscut hacker din Romania, care a trecut de partea cealalta a baricadei, a facut declaratii in exclusivitate in emisiunea Editie de weekend. Cel supranumit TinKode a facut marturisiri.

Spania: Autorul jafului secolului a fost arestat. Cine este cel mai temut hacker din lume

Autorul celui mai mare jaf din istoria bancilor a fost prins. Politia spaniola a reusit sa ii vina de hac creierului bandei de hackeri care a reusit sa jefuiasca peste 100 de institutii financiare in lumea i.

L-a lovit unde il doare cel mai tare. I-au dat lacrimile cand a vazut ce mesaj i-a scris gagica pe masina - FOTO

Razbunare, dulce razbunare. Cel putin asa pare, dupa mesajul pe care l-a gasit un sofer roman scris pe masina sa. Imaginile vorbesc de la sine si, desi spectaculoase, n-au provocat o paguba prea mare.

VIDEO. Ziua in care Ceausescu a spus cel mai tare banc din istoria Romaniei comuniste. S-a aplaudat frenetic

Cu cateva luni inainte de caderea regimului, relaxat probabil dupa ce Romania reusise sa-si achite intreaga datorie externa, Nicolae Ceausescu tine un discurs care avea sa ramana in istoria.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2354 seconds )