Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este cel mai consumat produs alimentar din Romania

Antena3 Antena3,
Care este cel mai consumat produs alimentar din Romania

Paine si produsele de franzelarie sunt cele mai cautate produse din Romania. Peste 8,121 kilograme pe luna sunt consumate, urmate de legume si conserve din legume 6,891 kilograme), fructe 4,089. continuă pe Antena3

Painea, cel mai consumat produs alimentar din Romania

Pensionarii consuma lunar, in medie pe persoana, cea mai mare cantitate de alimente 36,172 kilograme), urmati de agricultori 32,887 kg) si de salariati 32,611 kilograme).

Cum putem mentine painea proaspata? Este cel mai tare truc

Ne confruntam mereu cu situatia in care painea inca neconsumata devine tare sau mucegaieste. Putem scapa de aceasta problema daca apelam la urmatorul truc. Painea se mentine.

Anul trecut, romanii au muncit 174 de zile doar pentru Stat. Cel mai bine stau cipriotii din acest punct de vedere, acestia scapand de taxe dupa nici 90 de zile de munca

Salariatii romani au muncit anul trecut 174 de zile din cele 365 doar pentru a putea achita impozitele impuse de Stat, rata efectiva de impozitare clasandu-i pe pozitia a 8-a printre cele 28 de state membre ale UE, realizat de Institutul economic Molinari din Bruxelles link) Inaintea Romaniei se afla Franta, unde cota efectiva de impozitare a muncii este de 57,53%, urmata de Belgia, cu 56,9%, si Austria, cu 54,7%. , Ungaria 54,1%), Germania 52,36%), Greciia51,48%) si Italia50,13%). Poti citi studiul si in atasament.

Topul tarilor care frecventeaza cel mai rar salile de teatru, opera si balet. Pe ce loc se afla Romania

Doar 6,7% din populatia Romaniei merge de cel putin patru ori pe an la concerte, piese de teatru, opera sau balet, fruntasii clasamentului fiind cetatenii din Slovenia si Luxemburg, potrivit datelor din.

Peste 200 de VICTIME! Cel mai mare criminal in serie din Germania de dupa cel de-al Doilea Razboi Mondial

Ancheta criminalului Niels Hogel 40), aflat deja in inchisoare, se apropie de final. Asistentul medical care lucra in clinici din Oldenburg si Delmenhorst este cel mai mare criminal in seri.

Cel mai rapid avion din lume, SR-71, apare in noi clipuri publicate de NASA [VIDEO]

NASA a dat recent publicitatii noi videoclipuri in care apare cel mai rapid avion din lume, SR-71 Blackbird. Acum putin timp, cei de la Lockheed Martin au dat cateva indicii conform carora ar lucra la un avion hipersonic, SR-72, un succesor spiritual al modelului SR-71 Blackbird. intre timp, cei de la NASA au publicat doua [].

Cel mai mare radiotelescop din lume este pus in pericol de turisti

Cel mai mare radiotelescop din lume, aflat in China, e functional de aproape un an, dar turistii il pun in pericol. Conform South China Morning Post, statisticile guvernului, date publicitatii luna aceasta, arata ca in prima jumatate a lui 2017, aproape patru milioane de oameni au vizitat FAST, cel mai mare radiotelescop din lume. Oficialii [].

Autostrada Bucuresti-Bors poate fi considerata cel mai ghinionist drum din Romania. Ce s-a intamplat in 13 ani de la pornirea proiectului

Autostrada Bucuresti-Bors poate fi considerata cel mai ghinionist drum din Romania. Autostrada A3 este de departe soseaua de mare viteza cu cele mai multe recorduri negative. in 13 ani de la pornirea .

Cel mai ghinionist cuplu: a treia incercare de a se casatori, impiedicata de uraganul Harvey

Jenny Swarers si Dustin Morgan, din Texas, au incercat de trei ori sa se casatoreasca, insa de fiecare data planurile lor au fost zadarnicite de fenomene meteorologice, cel mai recent, de uraganul Ha.

Tudose: Randamentul pilonului I de pensii este mult mai mare decat al pilonului II/ Se analizeaza cresterea sumelor care se varsa la pilonul I. Este o modalitate de a creste pensia/ Statul este un administrator mai bun

Premierul Mihai Tudose a declarat vineri ca se analizeaza cresterea sumelor care se varsa la pilonul I de pensii, astfel incat acestea sa nu mai fie egale cu cele de la pilonul II, intrucat cifrele au aratat ca randamentul pilonului I este mult mai mare decat al pilonului II, iar statul este un administrator mai bun. Este o modalitate de a creste pensia a explicat Tudose.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )