Libnet.ro
UNICEF

11:00

Care este cel mai murdar obiect dintr-un restaurant

Antena3 Antena3,
Care este cel mai murdar obiect dintr-un restaurant

Regulile de igiena pentru restaurante sunt foarte stricte, dar cu toate acestea se intampla ca anumite obiecte cu care noi clientii intram in contact sa fie pline de microbi. Cel mai indicat este sa te speli . continuă pe Antena3

Acesta este cel mai murdar obiect dintr-un restaurant!

Regulile de igiena pentru restaurante sunt foarte stricte, dar cu toate acestea se intampla ca anumite obiecte cu care noi clientii intram in contact sa fie pline de microbi. Cel mai indicat este sa te speli .

Noul Ford Fiesta ST este cel mai bun de pana acum. Are 200 de cai si ofera in premiera un diferential LSD

Americanii de la Ford au publicat informatii noi despre hot hatch-ul de segment B, care rivalizeaza printre altii cu Renault Clio RS. Acesta ofera un motor turbo cu trei cilindri si un diferential LSD.

Cum sa scapi de petele de cafea de pe cescutele de portelan? Este cel mai tare truc

Cafeaua sau ceaiul negru v-au patat frumoasele cescute din ceramica si portelan? Nu mai stati pe ganduri si apelati urgent la cele mai bune solutii naturale de curatare a acestora. Efectele sunt.

Samsung Galaxy S9+ versus iPhone X: care este mai rapid

Foarte multi sunt curiosi cine iese castigator intr-un test comparativ Samsung Galaxy S9+ versus iPhone X. Rezultatul se poate vedea in clipul de mai sus. in urmatoarele saptamani, vom fi asaltati de clipuri menite sa evidentieze care este cel mai performant smartphone al momentului. Galaxy S9, Galaxy S9+ sau iPhone X sunt concurenti fiabili pentru [].

Samsung Galaxy S9 vs. iPhone X: care telefon e mai rapid

Foarte multi sunt curiosi cine iese castigator intr-un test comparativ Samsung Galaxy S9 Plusversus iPhone X. Rezultatul se poate vedea in clipul de mai sus. in urmatoarele saptamani, vom fi asaltati de clipuri menite sa evidentieze care este cel mai performant smartphone al momentului. Galaxy S9, Galaxy S9 Plussau iPhone X sunt concurenti fiabili pentru [].

UPDATE Cutremur de magnitudine 4,6, cel mai puternic de anul acesta

In Romania a avut loc un cutremur de magnitudine 4,6, potrivit datelor Institutului de Fizica Pamantului. Acesta este cel mai puternic seism din acest an. Cutremurul a avut loc la ora 12. 24 si s-a produs la adancimea de 157 kilometri.

UPDATE Cutremur de magnitudine 4,4 - cel mai puternic de anul acesta

In Romania a avut loc un cutremur de magnitudine 4,6, potrivit datelor Institutului de Fizica Pamantului. Acesta este cel mai puternic seism din acest an. Cutremurul a avut loc la ora 12. 24 si s-a produs la adancimea de 137 kilometri.

Utile: Studiu. Cel mai important simptom al autismului poate fi tratat cu un medicament; Remedii pentru durerile cauzate de pietrele la rinichi; Care sunt efectele depresiei dupa nastere pe termen lung

4 mituri despre alcool pe care si tu sigur le crezi. Care e adevarul, de fapt? Cu totii avem cateva idei preconcepute despre consumul de alcool si despre efectul lui, insa uneori acestea sunt. 5 bauturi care te ajuta sa slabesti rapid Fiecare plan de dieta care este conceput pentru a te ajuta sa slabesti rapid trebuie sa implice, pe langa o alimentatie corespunzatoare, si o.

Black Panther depaseste cel mai important record la box office

Black Panther ar putea fi cel mai relevant film al acestui an, iar incasarile confirma calitatea celui mai nou lung metraj din Universul Cinematografic Marvel. Black Panther este cea mai recenta pelicula din MCU si prima care a fost construita vreodata in jurul unor personaje principale de culoare. Pana la Pantera Neagra, echipa de super [].

Pasajul Basarab - cel mai mare proiect de infrastructura urbana din Romania - nu are receptia facuta nici la 7 ani de la inaugurare. Lucrarea de 240 milioane euro a inceput sa se degradeze

Pasajul Basarab - cel mai mare proiect de infrastructura din Romania - nu are receptia facuta nici la 7 ani de la inaugurare. In mod normal, Primaria trebuia sa faca prima receptie la terminarea lucrarilor, moment din care incepea sa curga garantia, iar apoi receptia finala dupa expirarea perioadei de garantie. Din 2011, cand a fost inaugurat nu s-a facut niciuna, pasajul fiind in tot acest timp in intretinerea constructorului. Dupa cum se poate vedea in imagini, pe acesta au aparut gropi, luminile arse nu sunt schimbate, iar hobanele si partea metalica au inceput sa rugineasca. Pasajul a fost inaugurat in iunie 2011 de primarul Sorin Oprescu si a costat 240 milioane de euro.

ştiri de la Antena3

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2271 seconds )