Libnet.ro
UNICEF

12:00

Care este cel mai scump oras din lume. Chiria unui apartament este 4.500 de euro pe luna

Antena3 Antena3,
Care este cel mai scump oras din lume. Chiria unui apartament este 4.500 de euro pe luna

Firma britanica de cercetare de piata Economist Intelligence Unit EIU) a publicat lista sa cu cele mai scumpe orase din lume. Pentru multi, numele New York ar trebui sa apara cu certitudine, dar de fapt in top. continuă pe Antena3

Cum arata si ce poate sa faca cel mai mare camion din lume

Cui nu-i plac masinile mari si puternice? Totusi, care e cel mai mare camion din lume? Numele lui este Belaz 75710 si a intrat in memoria tuturor ca fiind cel mai mare camion de cariera din lume. Belaz 75710 este produs in Belarus si cantareste doar 360 de tone. Monstrul a carui productie a inceput [].

Un barbat din Colorado, cel mai ghinionist turist din lume: A fost muscat de rechin, de urs si atacat de un sarpe veninos

Un barbat din Colorado, in varsta de 20 de ani, este cel mai ghinionist turist din lume acesta fiind muscat de rechin, de urs si atacat de un sarpe veninos. Astfel, tanarul e afla in vacanta, in Hawaii, .

Care sunt cele mai vandute carti din lume

V-ati intrebat vreodata care sunt cele mai vandute carti din istorie? Oana Portase prezinta un astfel de top, la Numai de.

Raportul Fericirii: Finlanda este cea mai fericita tara din lume in 2018. Romania, pe locul 52

Cei mai fericiti oameni din intreaga lume locuiesc in Finlanda, potrivit unui raport al ONU pentru 2018, realizat la nivel global. Raportul Fericirii isi propune sa masoare bunastarea subiectiva - cat de fericiti se simt oamenii si de ce -.

ROBOR la 3 luni a urcat la 2,22% pe an, cel mai ridicat nivel din perioada recenta

Un nou salt spectaculos al ROBOR la 3 luni pe fondul inflatiei tot mai accentuate. Indicele a crescut luni la 2,22% pe an, de la 2,13% pe an in sedinta precedenta plus 0,09 puncte). Este cel mai ridicat nivel din momentul in care indicele a revenit pe.

Cine este cea mai bogata romanca din America

Cea mai bogata romanca din lume este si cea mai discreta. Jenny Paulson, fosta Zaharia, este sotia miliardarului John Paulson. Jenny Zaharia a fost asistenta personala a lui John Paulson. De cand s-au.

Cea mai batrna persoana din lume a murit la vrsta de 117 ani

Japoneza Nabi Tajima, considerata cea mai varstnica persoana din lume, a murit sambata la varsta de 117 ani, a informat duminica un oficial japonez, citat de AFP si DPA, preluate de Agerpres.

Japonia: Cea mai varstnica persoana din lume, a murit la 117 ani

Nabi Tajima din Japonia, considerata cea mai varstnica persoana din lume, a murit la varsta de 117 ani. Yoshiyuki Susumu, un responsabil din cadrul Ministerului Sanatatii din Japonia a precizat ca femeia a.

Japonia: Cea mai varstnica persoana din lume a murit la 117 ani

Nabi Tajima din Japonia, considerata cea mai varstnica persoana din lume, a murit la varsta de 117 ani. Yoshiyuki Susumu, un responsabil din cadrul Ministerului Sanatatii din Japonia a precizat ca femeia a.

Caru' cu vedete:Jennifer Lopez, n topul celor mai influente persoane din lume; Irina Rimes a marturisit ca-si tine lubrifiantul n masina; Reactii n lumea muzicii dupa moartea lui Avicii

Maria Ciobanu se retrage din muzica. Am avut multe dezamagiri, dar cea mai mare durere am simtit-o cand am fost data afara din casa in care am locuit peste 25 de ani. Credinta in. Kourtney Kardashian a pozat nud la 39 de ani. La doua zile dupa ce si-a serbat ziua de nastere, Kourtney Kardashian a dezvaluit tuturor cateva poze facute in timpul unui pictorial incendiar. Sora lui.

ştiri de la Antena3

actualitate, 12:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2057 seconds )