Libnet.ro
UNICEF

22:00

Tara cu cel mai performant sistem medical din lume. Cum face fata valului de bolnavi

Playtech Playtech,
Tara cu cel mai performant sistem medical din lume. Cum face fata valului de bolnavi

In Romania, sistemul de sanatate este in general sarac dupa standardele europene, dar si accesul este limitat in multe zone rurale. De la 1830 incoace, sistemul a fost centralizat, iar, prin traditie, accesul pentru cei saraci sau dezavantajati a fost liber. Din 1 aprilie 2011, insa, au fost inchise 67 de spitale, Ministerul Sanatatii propunand . continuă pe Playtech

Doclandia pune la dispozitia statului roman cel mai performant sistem de telemedicina

Spitalul virtual Doclandia anunta ca ofera gratuit platforma sa tehnologica Guvernului Romaniei, in special Ministerului Sanatatii, pe perioada starii de urgenta, pentru a fi utilizata de catre toti medicii romani, se arata intr-un comunicat remis Redactiei noastre.

Volkswagen Golf, detronat de Renault: care-s cel mai bine vandute masini din Europa

Volkswagen e cel mai mare producator auto la nivel mondial, iar Golf e o marca iconica a grupului. Numai ca inceputul de an a venit cu o surpriza din partea Renault, compania-mama a.

Nelu Tataru: Suceava e cel mai mare focar de COVID-19 din Romania, dar inca nu avem in plan inchiderea orasului. Am inchist tot spitalul, am izolat personalul medical si contactii

Nelu Tataru, secretar de stat in Ministerul Sanatatii, este de parere ca Suceava s-a transformat in cel mai mare focar de coronavirus din Romania, dar a precizat ca inca nu exista niciun plan pentru.

Rata somajului din Norvegia, la cel mai ridicat nivel de la Al Doilea Razboi Mondial, pe fondul crizei create de Covid-19

Criza economica provocata de pandemia de coronavirus provoaca efecte grave chiar si in cele mai stabile tari din lume. Norvegia anunta cea mai ridicata rata a somajului de la al Doilea Razboi.

Cel mai mare secret despre Printesa Diana. Motivul pentru care purta mereu doua ceasuri

A ramas de neuitat in inimile tuturor celor cu care a interactionat sau care pur si simplu citeau despre ea in ziare. Caldura cu care isi intampina interlocutorii a ramas si ea legendara. Eleganta stilului ei vestimentar e, de asemenea, de neuitat. Dar printesa inimilor avea un secret pe care foarte putini il stiau. Motivul .

Cel mai mare site de filme pentru adulti a gasit solutia cum sa stai acasa. Da gratis tot

Ce-l mai mare site de filme pentru adulti, PornHub, a venit cu o idee exceptionala de a tine oamenii in auto-izolare. Astfel incat au luat decizia de a da utilizatorilor tot continutul premium pe gratis. Cel mai mare site de filme pentru adulti a gasit solutia cum sa stai acasa Majoritatea populatiei a folosit sau .

O batrana de 95 de ani, cel mai varstnic pacient care s-a vindecat de coronavirus in Italia

O femeie de 95 de ani este cel mai varstnic pacient care s-a vindecat de coronavirus in Italia.

Veste crunta pentru Jennifer Lopez. Barbatul pe care l-a iubit cel mai mult a murit la 51 de ani

Iubitul din tinerete al lui Jennifer Lopez s-a stins din viata la numai 51 de ani. David Cruz avea o boala de inima care nu l-a mai lasat sa traiasca. A murit sambata la un spital din New York. Jennifer Lopez e distrusa de durere. Povestea de iubire dintre J. Lo. si David Cruz J.

Un nou seism in Romania. Ce magnitudine a avut si care a fost cel mai mare cutremur din 2020

Romania este din nou cutremurata! Ce magnitudine are noul seism, in ce zona s-a produs si care a fost cel mai mare cutremur din anul curent? Nou seism in Romania. Ce magnitudine a avut? S-a produs un nou cutremur azi, 24 martie, in Romania. Acesta a inregistrat 3,4 magnitudine pe scara Richter, conform Institutului National .

Cel mai batran cioban din Romania a murit la 102 ani, intr-un accident

Cel mai batran cioban din Romania, Stefan Gros, s-a stins din viata la varsta de 102 ani, dupa ce a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2112 seconds )