Libnet.ro
UNICEF

08:45

Care este cel mai vizitat muzeu din lume si la ce cifra de vizitatori a ajuns

Adevărul Adevărul,
Care este cel mai vizitat muzeu din lume si la ce cifra de vizitatori a ajuns

Muzeul Luvru din Paris a atras si in 2019 un numar mare de vizitatori, 9,6 milioane, in ciuda lucrarilor de renovare. Cel mai vizitat muzeu din lume se pregateste sa puna in vanzare 20. 000 de bilete pentru expozitia Leonardo da Vinci. continuă pe Adevărul

Putini romani stiu! Care este cel mai sigur cod PIN pentru cardul bancar!

Codul PIN a devenit alaturi de CNP cel mai comune cod pe care trebuie sa il foloseasca o persoana in viata de zi cu zi. PIN este acronim al sintagmei engleze Personal Identification Number in romana Numar Personal de Identificare) si poate avea o lungime cuprinsa intre 4 si 12 cifre.

Cea mai mare floare din lume, descoperita in Indonezia

O floare uriasa dintr-o specie de plante recunoscuta pentru producerea celor mai mari inflorescente din lume a fost descoperita in Indonezia, scrie AFP. Potrivit specialistilor in conservarea mediului, este cea mai mare floare din acea specie consemnata vreodata.

Fiica ei traia cel mai frumos moment din viata ei, asa ca s-a repezit la telefon sa filmeze totul. Ulterior, cand s-a uitat pe imagini s-a luat cu mainile de cap! Ce a surprins, de fapt, femeia

Susan Griego ar fi trebuit sa filmeze momentul in care fiica ei traia cele mai frumoase clipe din viata ei de pana atunci, insa lucrurile au luat rapid o directie neasteptata din cauza. neatentiei.

MQ-9 Reaper - cea mai temuta drona din lume folosita in operatiunea in care a fost ucis generalul Soleimani

Generalul iranian Qassem Soleimani, seful fortelor de elita Quds, si comandantul militiei irakiene Abu Mahdi al-Muhandis, au fost ucisi vineri dimineata intr-un atac aerian lansat asupra convoiului lor pe aeroportul din Bagdad. in atac a fost folosita o drona MQ-9 Reaper.

Carmen Tanase, marturie emotionanta: Cel mai drag moment pe care l-a trait pana acum

Actrita Carmen Tanase a fost provocata, miercuri, de Sabina Iosub, sa spuna care este cel mai drag moment al sau pe care l-a trait pana acum.

Peste 1.000 de faulturi. Cine este cel mai lovit jucator, din campionatele tari europene

De-a lungul ultimilor noua ani, Eden Hazard a fost tinta a nu mai putin de 1. 030 de faulturi, fiind de departe cel mai agresat fotbalist, din 2010 si pana astazi.

Pe cuvant, cu Ana Iorga: Copii si copiii. Care este explicatia pentru fiecare i din acest cuvant

Ana Iorga a prezentat in rubrica Pe cuvant regula i-ului din substantivul copii.

Dan Petrescu: Pentru mine, cel mai bun antrenor roman a fost Anghel Iordanescu

Dan Petrescu 52 de ani), antrenorul campioanei Romaniei, a anuntat ca, din punctul lui de vedere, cel mai bun tehnician din istoria Romaniei este fostul selectioner Anghel Iordanescu.

Romanii au cheltuit cel mai putin dintre europeni pentru mesele in oras in 2018, potrivit Eurostat

Romania a inregistrat cea mai mare scadere a cheltuielilor alocate meselor in oras intre anii 2008 si 2018. Ponderea acestora a fost de 1,9% din totalul cheltuielilor gospodariilor in 2018, cel mai scazut nivel din randul statelor Uniunii Europene, fata de 2,9% in 2008, arata un raport al Eurostat.

CES 2020: Ce vor prezenta marile companii de tehnologie la cel mai mare eveniment tech din SUA

Ca in fiecare inceput de an, ne pregatim pentru una dintre cele mai mari conventii de startup-uri si companii din domeniul tehnologiei din lume: CES 2020. Evenimentul ajuns la a 53-a editie este o adunare anuala a celor mai recente gadgeturi, jucarii, tehnologii auto si multe altele. Iata la ce sa ne asteptam in 2020 de la marile companii de tehnologie prezente la International Consumer Electronics Show CES).

ştiri de la Adevărul

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2297 seconds )