Libnet.ro
UNICEF

10:45

MQ-9 Reaper - cea mai temuta drona din lume folosita in operatiunea in care a fost ucis generalul Soleimani

Hotnews Hotnews,
 MQ-9 Reaper - cea mai temuta drona din lume folosita in operatiunea in care a fost ucis generalul Soleimani

Generalul iranian Qassem Soleimani, seful fortelor de elita Quds, si comandantul militiei irakiene Abu Mahdi al-Muhandis, au fost ucisi vineri dimineata intr-un atac aerian lansat asupra convoiului lor pe aeroportul din Bagdad. in atac a fost folosita o drona MQ-9 Reaper. continuă pe Hotnews

Cea mai mare floare din lume, descoperita in Indonezia

O floare uriasa dintr-o specie de plante recunoscuta pentru producerea celor mai mari inflorescente din lume a fost descoperita in Indonezia, scrie AFP. Potrivit specialistilor in conservarea mediului, este cea mai mare floare din acea specie consemnata vreodata.

Unde e cea mai ieftina benzina din Romania si cum o gasesti

Primele zile din 2020 au venit cu o veste buna si una proasta. Benzina s-a ieftinit, apoi s-a scumpit. Totusi, unde gasesti cea mai ieftina benzina din Romania? Din fericire, exista un.

Ce s-a ales de Nuti, cea mai cunoscuta bona din Romania. Gestul urias facut de Anamaria Prodan pentru angajata ei

Elena Fulgeanu, cunoscuta drept Nuti, este de ceva ani un membru important in familia lui Laurentiu Reghecampf si Anamaria Prodan. Ea a ajuns sa fie cunoscuta publicului dupa ce a aparut in reality-show-ul produs cu si despre Laurentiu si Anamaria. Ce s-a ales de Nuti, cea mai cunoscuta bona din Romania Nuti a fost mana .

Ce se intampla cu cele 150.000 de pensii speciale in 2020. Cea mai mare pensie din Romania este de 74.000 de lei

In anul 2019, care tocmai a trecut peste 9 miliarde de lei au fost bugetati pentru plata pensiilor speciale, din care peste 8 miliarde pentru plata pensiilor militare de stat si 1 miliard a pensiilor de serviciu, insemnand un total, de aproape 160. 000 de pensii speciale. Ce se intampla cu cele 150. 000 de pensii speciale .

Turisti blocati pe Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania, in prima zi a anului. Scuza invocata de acestia

Doi turisti - sot si sotie - au plecat din Petrosani - Hunedoara cu gandul de a ajunge in statiunea Ranca, din judetul Gorj. Ei au ales ca varianta Transalpina, unde au ramas insa inzapeziti.

Care este cel mai vizitat muzeu din lume si la ce cifra de vizitatori a ajuns

Muzeul Luvru din Paris a atras si in 2019 un numar mare de vizitatori, 9,6 milioane, in ciuda lucrarilor de renovare. Cel mai vizitat muzeu din lume se pregateste sa puna in vanzare 20. 000 de bilete pentru expozitia Leonardo da Vinci.

Trafic de cosmar pe Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania.Am parcurs doi kilometri intr-o ora

Zona montana Ranca, din judetul Gorj, a intrat in randul statiunilor aglomerate, desi turistii alegeau aceasta destinatie tocmai pentru a evita ambuteiajele de pe Valea Prahovei.

FOTO Turisti blocati pe Transalpina, cea mai inalta sosea din Romania, in prima zi a anului. Scuza invocata de acestia

Doi turisti - sot si sotie - au plecat din Petrosani - Hunedoara cu gandul de a ajunge in statiunea Ranca, din judetul Gorj. Ei au ales ca varianta Transalpina, unde au ramas insa inzapeziti.

China interzice pescuitul in fluviul Yangtze, al treilea cel mai lung din lume

Odata cu intrarea in 2020, chinezii nu vor mai putea pescui in cel mai lung fluviul al tarii si al treilea din lume, fluviul Yangtze, deoarece guvernul a interzis activitatile de pescuit in apele sale timp de zece ani pentru a-i proteja biodiversitatea.

Airbus devine cel mai mare producator de avioane din lume

Airbus a devenit cel mai mare producator de avioane din lume pentru prima oara din 2011, cu 863 de a.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 10:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )