Libnet.ro
UNICEF

19:30

Care este data oficiala de lansare pentru iOS 11. Update-ul, unul dintre cele mai mari de pana acum

Adevărul Adevărul,
Care este data oficiala de lansare pentru iOS 11. Update-ul, unul dintre cele mai mari de pana acum

Pe langa noile Apple Watch, Apple TV si iPhone-uri, Apple a mai confirmat ceva in cadrul evenimentului de marti seara, ceva ce lumea a cam trecut cu vederea. continuă pe Adevărul

Cand se lanseaza iOS 11, macOS High Sierra si WatchOS 4

Foarte multi sunt curiosi cand se lanseaza iOS 11, macOS High Sierra si WatchOS 4. Oficialii Apple au dezvaluit aceste date in cadrul conferintei de aseara. Cand vine vorba de iOS 11 si macOS High Sierra, Apple a dezvaluit noile sale sisteme de operare pentru prima oara la WWDC 2017. La fel ca in anii [].

Care este adevarul din spatele relatiei dintre Gina Pistol si Catalin Scarlatescu

Gina Pistol a facut lumina in privinta relatiei sale cu chef Catalin Scarlatescu, dupa luni intregi in care s-a speculat pe aceasta tema. Cei doi sunt doar foarte buni prieteni si nimic.

FOTO Carmen Iohannis a participat la deschiderea anului scolar, la liceul la care este diriginta

Carmen Iohannis, sotia presedintelui Klaus Iohannis, a participat, luni dimineata, la deschiderea noului an scolar la Colegiul Gheorghe Lazar din municipiul Sibiu, unde preda limba engleza si este diriginta la clasA a XII-a.

Un preot spune care este cel mai mare pacat pe care femeile il fac in timpul sexului. Este o blasfemie

John Hagee, un preot din SUA, a explicat care este cel mai mare pacat pe care femeile il pot face in timpul sexului. Potrivit preotului, daca femeile rostesc numele lui Dumnezeu in timpul actului.

Wonder Woman 2 are o data de lansare: ce ar trebui sa stii despre film

Wonder Woman este unul dintre cele mai indragite filme ale anului, dar cei de la Warner Bros. lucreaza deja intens la Wonder Woman 2 si avem o data de lansare. Filmele din universul cinematografic DC Comics riscau sa intre intr-un con permanent de umbra fara Wonder Woman. Dupa Batman V. Superman si Suicide Squad, doua [].

Pe cuvant, cu Ana Iorga: Copii si copiii. Care este explicatia pentru fiecare i

Ana Iorga a prezentat in rubrica Pe cuvant regula i-ului din substantivul copii. Cum scriem niste copii, dar copiii mei? Forma de plural.

Liviu Dragnea, zbor de mii de euro cu elicopterul privat, la Tebea: Care este legatura dintre afacerile din Brazilia, Tel Drum si firma care detine aparatul de zbor (FOTO)

Presedintele PSD Liviu Dragnea a fost prezent la sfarsitul saptamanii trecute la Tebea, la Serbarile Nationale, organizate ca omagiu adus lui Avram Iancu. Liderul social-democratilor a venit si a.

CARE ESTE 2! Liviu Dragnea: Am mers cu elicopterul la Tebea pentru siguranta; am platit eu, ca PERSOANA FIZICA

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a declarat marti ca a preferat sa mearga cu elicopterul la Sarbatorile Nationale de la Tebea pentru siguranta sa, in conditiile in care cursa a fost condusa.

Care este cel mai asteptat film horror al anului. Fanii il asteapta de ani de zile (VIDEO)

Stephen King este cel mai apreciat scriitor contemporan de romane horror, iar majoritatea dintre cartile sale au fost ecranizate. Cea mai recenta este IT, un film pe care toti fanii acestui gen il.

Rechizitele, un MOFT sau o NECESITATE? Problemele cu care s-au confruntat parintii pentru inceperea noului an scolar

Si ghiozdanul celor mici este pregatit pentru momentul cand va suna clopotelul. Multi parinti sunt insa coplesiti de numarul mare de rechizite, dar mai ales de pretentiile copiilor care vor rechizite cu.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2147 seconds )