Libnet.ro
UNICEF

18:00

Care este legatura dintre Nicolae Ceausescu si accidentul de la Cernobil! Ce a ascuns dictatorul

Antena3 Antena3,
Care este legatura dintre Nicolae Ceausescu si accidentul de la Cernobil! Ce a ascuns dictatorul

Stia Nicolae Ceausescu, cel care era presedinte atunci, ce s-a intamplat in Ucraina?. continuă pe Antena3

Secretul teribil pe care Nicolae Ceausescu l-a dus in mormant: Mesaj misterios, inainte de EXECUTARE! TOVARASA a fost iNGROZITA

Nicolae Ceausescu ar fi facut o greseala teribila care in cele din urma i-a adus sfarsitul. Este vorba despre graba cu care temutul dictator ar fi platit datoria externa, fapt care a facut ca Romania sa.

Ce masina de lux conducea Florin Piersic pe vremea lui Nicolae Ceausescu. Nu multi aveau privilegiul asta

Se poate spune ca Florin Piersic a fost un castigator si pe vremea lui Nicolae Ceausescu, caci nu multi aveau privilegiul de a detine o masina de lux pe cand Romania avea numai Dacii. Ce masina de lux conducea Florin Piersic pe vremea lui Nicolae Ceausescu? Florin Piersic a fost norocosul unui proprietar al unui .

Obiceiul bizar pe care il avea Nicolae Ceausescu! ii exaspera pe liderii lumii

Au iesit la iveala noi detalii incredibile din viata lui Nicolae Ceausescu, dupa mai bine de 30 de ani de la moartea sa.

Ce a facut Nicolae Ceausescu in 1977. Unde se afla dictatorul cand cutremurul a devastat Romania

Cutremurul din 4 martie 1977 a ramas in amintirea romanilor si din cauza pagubelor uriase produse pe teritoriul intregii tari. Seismul a fost inregistrat la ora 21:22:22, avand o magnitudine de 7,4 grade pe scara Richter. in Capitala au existat foarte multe pagube materiale, dar si pierderi de vieti omenesti, deoarece in urma cutremurului s-au .

Lovitura pentru Gabriela Firea: ANAF ar putea bloca conturile Primariei. Care este cauza

Momente grele pentru Gabiela Firea! ANAF ia o masura destul de mare in legatura cu conturile Primariei. Ce sa va intampla cu acestea si care este cauza? ANAF ar putea bloca conturile PMB Virgil Popescu, ministrul Economiei si Energiei, a afirmat ca va reclama la ANAF faptul ca Termoenergetica nu si-a achitat datoriile de peste .

Prima rafuiala a cuplurilor din casa Puterea Dragostei! Care este marul discordiei de data asta?

Prima cearta intre cupluri a avut loc! Cine condamna pe cine si unde spun colegii de platou ca este dragostea mai mare? Puterea Dragostei paraseste din nou zona de liniste si surprinde acuzatii extrem de grave. Puterea Dragostei: Prima rafuiala a cuplurilor Noi tensiuni in casa Puterea Dragostei. Dupa ce s-a trecut rapid cu vederea .

Cine este romanca pe care Nicolae Ceausescu a facut-o cadou unui presedinte canibal. Ce a primit in schimb dictatorul

Detalii incredibile legate de darul pe care presedintele Romaniei socialiste i l-a facut omologului sau din Republica Centrafricana, in schimbul unor diamante.

Academician Leon Danaila: Aceasta este una dintre cele mai banale cauze ale cancerului. Toti romanii trebuie sa o stie

Academicianul Leon Danaila spune ca cele mai crunte boli ale vremurilor pe care le traim sunt provocate in mare parte de gandurile negative.

O femeie care este infirmiera la Spitalul din Bals si-a abandonat copilul de doar 3 zile intr-o cutie de carton intr-o casa parasita

Un bebelus de 3 zile a fost gasit vineri, intr-o cutie din carton, intr-o casa abandonata din comuna Morunglav, judetul Olt. Ulterior, femeia a fost identificata si este vorba despre o infirmiera de la spitalul din Bals, relateaza Mediafax.

Mara Banica a slabit 15 kilograme in doua luni. Care este secretul

Cunoscuta jurnalista Mara Banica a slabit 15 kilograme in doar doua luni si jumatate. Vedeta a tinut o dieta care usor s-a transformat intr-un mod de viata pentru ea.

ştiri de la Antena3

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )