Libnet.ro
UNICEF

11:00

O femeie care este infirmiera la Spitalul din Bals si-a abandonat copilul de doar 3 zile intr-o cutie de carton intr-o casa parasita

Hotnews Hotnews,
 O femeie care este infirmiera la Spitalul din Bals si-a abandonat copilul de doar 3 zile intr-o cutie de carton intr-o casa parasita

Un bebelus de 3 zile a fost gasit vineri, intr-o cutie din carton, intr-o casa abandonata din comuna Morunglav, judetul Olt. Ulterior, femeia a fost identificata si este vorba despre o infirmiera de la spitalul din Bals, relateaza Mediafax. continuă pe Hotnews

Socant: Cine e femeia care si-a abandonat bebelusul de trei zile intr-o cutie de carton

Mama care si-a abandonat bebelusul de trei zile intr-o cutie de carton este infirmiera la Spitalul din Bals. Femeia, in varsta de 40 de ani, este vaduva si mai are doi copii, informeaza TVR. Daca va fi.

O femeie care a aterizat pe aeroportul din Cluj, izolata 14 zile dupa ce a intrat in contact cu o persoana suspecta de coronavirus. Este putin probabil ca ea sa fie infectata

O femeie care venea de la Varsovia si a aterizat marti pe Aeroportul din Cluj Napoca va ramane izolata 14 zile la Spitalul de Boli Infectioase din oras, dupa ce a anuntat ca este posibil sa fi intrat in contact cu o persoana cu suspiciune de infectie cu coronavirus, a anuntat Directia de Sanatate Publica din Cluj. Potrivit medicilor clujeni, este putin probabil ca ea sa fie infectata cu coronavirus.

Lovitura pentru Gabriela Firea: ANAF ar putea bloca conturile Primariei. Care este cauza

Momente grele pentru Gabiela Firea! ANAF ia o masura destul de mare in legatura cu conturile Primariei. Ce sa va intampla cu acestea si care este cauza? ANAF ar putea bloca conturile PMB Virgil Popescu, ministrul Economiei si Energiei, a afirmat ca va reclama la ANAF faptul ca Termoenergetica nu si-a achitat datoriile de peste .

Prima rafuiala a cuplurilor din casa Puterea Dragostei! Care este marul discordiei de data asta?

Prima cearta intre cupluri a avut loc! Cine condamna pe cine si unde spun colegii de platou ca este dragostea mai mare? Puterea Dragostei paraseste din nou zona de liniste si surprinde acuzatii extrem de grave. Puterea Dragostei: Prima rafuiala a cuplurilor Noi tensiuni in casa Puterea Dragostei. Dupa ce s-a trecut rapid cu vederea .

Demisii in bloc la spitalul din Bacau, dupa ce medicul care l-a tratat pe studentul intors din China a fost amendat pe motiv ca informatia a ajuns mai intai la presa si apoi la autoritati

Toti cei sapte medici de la Unitatea de Primiri Urgente a Spitalului Judetean din Bacau si-au scris demisiile, miercuri, dupa ce doctorul care s-a ocupat de cazul studentului de 24 de ani, intors din China, suspectat ca este infectat cu coronavirus, a fost amendat de DSP pe motiv ca informatia a ajuns mai intai la presa si apoi la autoritati.

Cum arata acum spitalul din Wuhan, la cinci zile de la inceperea lucrarilor - VIDEO

Imaginile filmate cu o drona arata stadiul avansat in care se afla constructia noului spital din Wuhan, unde vor fi tratati peste 1000 de pacienti infectati cu coronavirus, la doar cinci zile de la demararea lucrarilor.

Drogul Zombie face inca o victima. Cine este tanarul din Arad care a murit acum din cauza stupefiantelor

Doctorul Anthony Scalzo este cercetatorul care a descoperit efectele drogului K2 in anul 2010, dupa ce multa lume a sunat la Centrul de Dezintoxicare din Missouri pentru a raporta oameni care au consumat K2. Profesorul a afirmat ca persoanele credeau ca drogul va avea aceleasi efecte ca cele ale marijuanei, insa cei afectati experimentasera simptome .

Care este legatura dintre Nicolae Ceausescu si accidentul de la Cernobil! Ce a ascuns dictatorul

Stia Nicolae Ceausescu, cel care era presedinte atunci, ce s-a intamplat in Ucraina?.

Mara Banica a slabit 15 kilograme in doua luni. Care este secretul

Cunoscuta jurnalista Mara Banica a slabit 15 kilograme in doar doua luni si jumatate. Vedeta a tinut o dieta care usor s-a transformat intr-un mod de viata pentru ea.

Rugaciunea Tatal Nostru, modificata. Care este noua versiune si cum explica Biserica Catolica aceasta schimbarea

Biserica catolica din Italia va folosi, din acest an, o noua versiune a rugaciunii Tatal Nostru, mai precis, invocatia Nu ne duce pe noi in ispita va fi inlocuita cu Nu ne abandona in ispita.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2372 seconds )