Libnet.ro
UNICEF

22:31

Academician Leon Danaila: Aceasta este una dintre cele mai banale cauze ale cancerului. Toti romanii trebuie sa o stie

Antena3 Antena3,
Academician Leon Danaila: Aceasta este una dintre cele mai banale cauze ale cancerului. Toti romanii trebuie sa o stie

Academicianul Leon Danaila spune ca cele mai crunte boli ale vremurilor pe care le traim sunt provocate in mare parte de gandurile negative. continuă pe Antena3

Una dintre cele mai rapide masini din lume ajunge la Bucuresti. Accelereaza pana la 100 de kmh in 2,8 secunde

Porsche Taycan, una dintre cele mai rapide masini din lume, cu un timp de acceleratie pana la 100 kmh de 2,8 secunde, este lansat pe piata din Romania. Prezentarea are loc pe 29 ianuarie la Bucuresti.

DOLIU URIAS la VOCEA! A MURIT una dintre CELE MAI iNDRAGITE CONCURENTE! BOALA i-a pus CAPAC!

Ce veste trista! O concurenta de la The Voice s-a stins din viata la doar 43 de ani. Di pacate, cancerul a rapus-o. Este vorba despre Natasha Stuart care a participat la The Voice Australia. Natasha suferea de.

Cum a ajuns Florin Piersic sa aiba una dintre cele mai exotice masini din Romania

Florin Piersic a fostproprietarul al unui Ford Capri Consul 315, intr-o perioada in care masinile de acest gen erau extrem de rare in Romania. Alaturi de masina, Florin Piersic a fost subiectul chiar unui articol de ziar, aparut in Flacara.

S-A TERMINAT! Una dintre cele mai populare facilitati WhatsApp, INTERZISA! Vei fi dat in judecata daca mai faci asta...

WhatsApp anunta ca va lua masuri legale impotriva utilizatorilor care trimit in masa mesaje automate. A MURIT! CARMEN HARRA A AVUT DREPTATE! STIAM CA NU VA DEPASI VARSTA DE 60 DE ANI Aplicatia.

BMW-ul seria 5 care ii pune pe ganduri pe cumparatori. Este posibil un asa pret?

S-a umplut Romania de BMW-uri. Berline, crossovere, SUV sau SUV-uri coupe, marca premium bavareza este una dintre cele mai des intalnite pe strazile din Romania. Si nu e de mirare, BMW produce masini frumoase, performante si fiabile. Printre cele mai interesante modele este Seria 5.

Care sunt cele mai sigure cladiri din Bucuresti, in caz de cutremur. Ce risca locuitorii din blocurile noi

Romania este una dintre cele mai vulnerabile tarii in cazul unui cutremur. in Bucuresti, avand deja cladiri incadrate in cazurile de urgenta, dar care nu sunt totusi restaurate. Care sunt cele mai sigure cladiri din Bucuresti, in caz de cutremur? Romania nu este o tara ferita de cutremure, specialistii aratand ca Vrancea este una dintre .

Institutul de Fizica Pamantului: Activitatea seismica din zona Vrancea este una normala. Nu asteptam replici la cutremurul de 5,2

Activitatea seismica din zona Vrancea este una normala, iar cutremurul cu magnitudinea 5,2 care s-a produs in aceasta dimineata - cel mai puternic din ultimul an si jumatate - nu are nicio legatura cu ceea ce s-a intamplat in Albania sau Turcia, a declarat, vineri, pentru Agerpres, Constantin Ionescu, directorul general al Institutului National de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pamantului INFP).

EXCLUSIV Ce spune Anamaria Prodan despre Oana Zavoranu, dupa ce in urma cu 9 ani erau la cutite. Pepe a fost marul discordiei dintre cele doua prietene

Au fost cele mai bune prietene timp de mai bine de un deceniu insa, in 2015, intreaga presa scria despre conflictul dintre Anamaria Prodan si Oana Zavoranu. Motivul ar fi fost faptul ca sotia lui Laurentiu Reghecampf ar fi ingropat securea razboiului cu Pepe, gest care ar fi enervat-o la culme pe Oana. EXCLUSIV Ce .

INFP: Activitatea seismica din zona Vrancei este una normala. Nu asteptam replici la cutremurul de 5,2

Activitatea seismica din zona Vrancei este una normala, declara Constantin Ionescu, directorul general al Institutului National de Cercetare - Dezvoltare pentru Fizica Pamantului.

Liberalii ii cer explicatii lui Valer Dorneanu: Decizia CCR este una politica, nu juridica Sa spuna cand isi poate angaja raspunderea un guvern

Vicepresedintele Senatului Alina Gorghiu ii cere presedintelui Curtii Constitutionale, Valer Dorneanu, sa explice, in motivarea pe care CCR o va da la admiterea sesizarilor PSD pe transportul de calatori si INM, in ce situatii isi poate asuma raspunderea un guvern in fata Parlamentului, mai ales atunci cand are o majoritate ostila. La randul sau, deputatul PNL Florin Roman spune ca decizia CCR este una politica, nu juridica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2758 seconds )