Libnet.ro
UNICEF

01:05

Care este mai rapid? iPhone 6S Plus vs Galaxy Note 5

Playtech Playtech,
Care este mai rapid? iPhone 6S Plus vs Galaxy Note 5

Desi a trecut mai bine de o saptamana de la lansarea iPhone 6S si iPhone 6S Plus, in continuare vedem clipuri comparative cu noile aparate. Unele dintre cele mai performante smartphone-uri la ora actuala sunt iPhone 6S Plus si Galaxy Note 5, iar daca planuiti sa vi-l luati pe cel mai rapid dintre ele, clipul [] Care este mai rapid? iPhone 6S Plus vs Galaxy Note 5 Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Ce telefon are camera mai buna: iPhone 6S, Galaxy S6 si iPhone 6 Plus

Una dintre principalele imbunatatiri ale celui mai nou model de smartphone de la Apple, iPhone 6s, este camera, scrie Business Insider, citat de zf. ro. IPhone 6S vine cu o camera de 12 megapixeli,.

Care este cel mai bine vandut telefon din toate timpurile?

La cateva zile dupa ce iPhone-ul 6S a depasit toate recordurile de popularitate prin vanzarile din primele zile, aflam cel mai bine vandut telefon din toate timpurile. Cei de la Apple se pot mandri cu cele 13 milioane de iPhone-uri comercializate in doar trei zile de lansare, dar mai au multe de invatat pana vor [] Care este cel mai bine vandut telefon din toate timpurile? Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Alexandra Smedoiu, PwC: O persoana fizica care este asociat intr-un SRL va plati un impozit total de aproximativ 30%

O persoana fizica care este asociat intr-un SRL va plati un impozit total de aproximativ 30%, adica: 16% pe profitul societatii si 16% pe venitul din dividend 16%+16%*0. Din 2017, impozitul pe dividende se va reduce la 5%. Atentie insa, pentru ca poate aparea obligativitatea platii contributiei de asigurari sociale de sanatate pentru veniturile din dividende, in anumite conditii. Scutirea de la impozitare a dividendelor in conditiile mentionate 10%, detinere de 1 an) se aplica doar veniturilor obtinute de persoane juridice, si este inspirata din legislatia Uniunii Europene, a explicat vineri Alexandra Smedoiu, Director Consultanta fiscala in cadrul PwC Romania , intr-o discutie online cu cititorii HotNews. ro.

Motivele pentru care untul este mai bun decat crezi

Ai incercat vreodata sa convingi pe cineva de faptul ca untul este o componenta importanta a unei diete sanatoase? Este posibil ca partenerul de discutie sa fie sceptic in legatura cu cele spuse de tine intrucat peste.

CaN Romania: Care este singura institutie modernizata din Vaslui

Editia de sambata a emisiunii CaN Romania, realizata de Ionut Cristache, a abordat un subiect foarte sensibil in Romania, mai ales in ultimul an - Vasluiul. CaN Romania este cea mai.

Primul Logan care consuma mai putin de 5 lei la 100 de kilometri. De unde il poti cumpara

Visul oricarui roman este sa aiba o masina care sa consume cat mai putin carburant. Acum, totul este posibil datorita francezului Marc Areny, care a transformat o Dacia Logan intr-un vehicul 100% electric si.

Subiectele zilei: La DNA se afla in lucru Cazul Ponta II? Alina Gorghiu, implicata ntr-o escrocherie de zeci de milioane de euro; Lucian Boia: Europa nu se modifica doar pentru ca vin unii si se stabilesc aici; Care este pensia adevarata din Romnia. Deza

80% din consilierii generali ai Primarei Capitalei au votat beneficiile Apa Nova, cercetate acum de DNA. 44 de consilieri generali ai Primariei Bucuresti siau intors votul, in urma cu patru ani, si au decis o serie de facilitati pentru compania Apa Nova. Duplicitarii. Tovarasiile si combinatiile din spatele conflictelor mimate public de marii actori ai scenei politice romanesti. Ultimele dezvaluiri despre relatia dintre Liviu Dragnea si Traian Basescu readuc in atentie lista cu oameni politici care se ataca in public doar de ochii lumii.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2114 seconds )