Libnet.ro
UNICEF

08:45

Care este marele defect al lui Mirel Radoi. Chiar selectionerul l-a dezvaluit

Playtech Playtech,
Care este marele defect al lui Mirel Radoi. Chiar selectionerul l-a dezvaluit

Mirel Radoi a calificat echipa nationala a Romaniei Under 21 in semifinalele Campionatului European in 2019. A facut furori cu lotul de tineret, astfel ca, urmatorul pas era previzibil. Anul trecut, a fost promovat pentru a gestiona fotbalul national senior al Romaniei. Radoi l-a inlocuit pe Cosmin Contra, care nu a reusit sa se califice . continuă pe Playtech

Cat de importanta este de fapt prima victorie a lui Mirel Radoi ca selectioner! Liga Natiunilor, sansa perfecta pentru tricolori

Dupa 3-2 in Austria, Romania are patru puncte din primele doua meciuri disputate in aceasta a doua editie a Ligii Natiunilor. Si conduce grupa 1 din Liga B, in fata Austriei, Norvegiei si a Irlandei de Nord. Doar ca noua competitie introdusa de UEFA ramane mai degraba o necunoscuta pentru iubitorii fotbalului din Romania. Ba .

Sotia lui Mirel Radoi a luat-o la fuga cand a vazut camerele. in ce moment a fost surprinsa blonda

Mirel Radoi se poate considera cel mai norocos barbat. Viviana, sotia lui, alearga toata ziua pentru placerile copiilor lor, fiind o mama devotata. Sotia lui Mirel Radoi a luat-o la fuga cand a vazut camerele Astfel ca Mirel Radoi si copiii sportivului se pot declara cei mai norocosi, intrucat Viviana face tot posibilul pentru a .

Ce a facut Mirel Radoi cu toti banii castigati. iti vei schimba radical parerea despre selectionerul Romaniei

S-a aflat ce a facut Mirel Radoi cu primii bani castigati din fotbal. Suma, deloc mica, a fost cheltuita cu cap de catre actualul selectioner al Romaniei, nu asa cum ar fi procedat alti copii de seama lui. Ce a facut Mirel Radoi cu primii bani castigati din fotbal. iti vei schimba parerea despre actualul .

Crima socanta in Galati. O femeie a fost ucisa in chinuri de catre iubitul sau, dupa ce a refuzat sa fie salvata. Care este motivul

O crima teribila a ingrozit Romania. O femeie in varsta de 51 de ani a fost ucisa cu sange rece, in Galati, chiar de catre iubitul sau. Potrivit vecinilor, viata femeii a fost un adevarat cosmar de cand s-a imprietenit cu acest barbat. Cel mai ciudat este, insa, ce descoperire au facut politistii. Femeia a .

Tragedie in Valcea, dupa ce un jandarm s-a aruncat in gol de la etajul cinci. Care este motivul pentru care barbatul a recurs la acest gest

Scene de groaza au avut loc astazi, in judetul Valcea, dupa ce un jandarm, in varsta de 40 de ani, s-a aruncat de la etajul cinci al blocului in care locuia. Barbatul se afla de mai bine de o luna si jumatate in concediu medical, dar nimic nu prevestea nenorocirea. Cum s-a petrecut tragedia Sinuciderea .

Speak si Stefania, testati pentru COVID. Care este rezultatul!

Speak si Stefania se numara printre vedetele care au intrat in izolare dupa ce Nea Marin a fost depistat pozitiv cu COVID. Cei doi s-au testat la randul lor. Iata care este rezultatul! .

Care este starea episcopului Ignatie al Husilor, dupa ce a fost diagnosticat cu noul coronavirus

Episcopul Ignatie al Husilor a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, acesta fiind internat, miercuri seara, la Spitalul de Urgenta Elena Beldiman din Barlad. Care este starea episcopului Ignatie.

Profesorii care au boli cronice pot opta sa predea online Care este procedura - ministrul Sanatatii

Profesorii care au boli cronice pot opta sa predea online, in baza unei recomandari medicale de la doctorul curant, afirma ministrul Sanatatii, Nelu Tataru.

O familie a fost scoasa cu forta din avion. Care este motivul

O familie a fost scoasa cu forta dintr-un avion, pentru ca nu au pus masca celor doi copii, unul de un an si 7 luni si celalalt de trei ani, scrie Daily Star. Tatal familiei a filmat momentul in care.

O familie a fost scoasa cu forta din avion. Care este motivul (VIDEO)

O familie a fost scoasa cu forta dintr-un avion, pentru ca nu au pus masca celor doi copii, unul de un an si 7 luni si celalalt de trei ani, scrie Daily Star. Tatal familiei a filmat momentul in care.

ştiri de la Playtech

actualitate, 08:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )